What's New?

bahaya bedak tabitha

Daftar Kosmetik Yang Dinyatakan Berbahaya Oleh Bpom

Diterbitkan pada Thursday, 29 August 2013 Pukul 10.17

Krim TABITA dinyatakan BAHAYA oleh badan kesehatan SINGAPORE dan MALAYSIA, mereka dpt laporan dari konsumen yang mukanya bermasalah gara2 krim tabita. krim tabita udah di tes dan ternyata mengandung 

Amankah Cream Tabitha?

Diterbitkan pada Friday, 5 July 2013 Pukul 10.38

Ahir-ahir ini di media massa terutama televisi menayangkan berita yang menggemparkan, ini tentu saja berkaitan dengan Cream-cream yang dianggap berbahaya, tak terkecuali Cream Tabitha atau Tabitha Cream. Emang 

5 Komentar

Diterbitkan pada Thursday, 10 January 2013 Pukul 14.24

CIRI-CIRI & BAHAYA KOSMETIK BERMERKURI Sebagian lagi ada yang mencampurkan merkuri dengan bedak dingin (bedak jerawat), agar tampak lebih encer. 2. .. I cek dekat website, memang xda KKM Tabita ni.

Bedak Tabur Tabitha

Diterbitkan pada Monday, 24 June 2013 Pukul 5.04

Selain itu, bedak TABITA Skin Care juga dapat berfungsi untuk: Mencerahkan warna kulit. Meremajakan Kulit Mengencangkan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda. Tags : agen Bedak Tabur Tabitha, bahaya Bedak Tabur 

Bedak Tabitha

Diterbitkan pada Wednesday, 5 June 2013 Pukul 4.30

Bedak Tabitha Asli original harga murah meriah barang dijamin original harga mantap Cuma di CreamAmila.com.

White Collar Lady: Tabita Skincare : Apa Kesannya Jika...

Diterbitkan pada Thursday, 4 April 2013 Pukul 16.50

kesan jika berhenti Tabita Skincare. Ok jom kite tgk pic yang I sempat capture for comparision.. =). Ini Before Tabita .. Jerawat ade ye.. tapi tak nampak..kusam kemain.. bedak tepek kemain..dgn foundation concealer bagai.

Tabita Skincare Pemutih Muka Paling Cepat Di Dunia...

Diterbitkan pada Friday, 28 June 2013 Pukul 11.16

HARGA TABITA PAKET EXCLUSIF 750, 000 PAKET REGULAR 650, 000 PAKET EKONOMIS 575, 000 OBAT JERAWAT 200, 000 EYE CREAME 200, 000 BEDAK CAIR / MAT FINISHING 350, 000 BEDAK TABUR 250, 000 HAND BODY 110, 

Mon Amour: Tabita Oh Tabita...

Diterbitkan pada Friday, 6 April 2012 Pukul 3.46

tabita trial set saya order baru je sampai ni. pernah dengar tabita ni bahaya. tapi tolak rasa was was tu. ni saya baru je bukak krim siang n malam.dan saya sangat terkejut sebab krim siang dan malam yg sangat sangat sama dengan ni saya just tepek bedak tanaka dan ubat farmasi untuk keringkan jerawat. nak tengok muka pun rasa menakutkan. alhamdulillah sekrang makin pulih. jadi lepas terbaca blog ni (tergerak hati sebenarnya nak tgk maklumat tabita) terus 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -