What's New?

bahan dan cara membuat hantaran pengantin bentuk masjid

Gubahan Hantaran Bunga ~ Difi Beauty ~ Butik Pengantin

Diterbitkan pada Sunday, 21 August 2016 Pukul 20.29

Pelbagai jenis gubahan hantaran disediakan mengikut permintaan & kemampuan anda.Perkongsian resepi percuma dari masakan barat hingga ke timur bersifat komersial khusus untuk usahawan. Masakan gerai, pasar malam, restoran malah hotel digarap agar .

Henna Pernikahan

Diterbitkan pada Sunday, 21 August 2016 Pukul 19.46

materi yang diajarkan adalah, mengenal jenis henna, tekhnik untuk melatih kelenturan tangan, tekhnik untuk membuat pola dasar henna, tekhnik melukis henna, tekhnik .

Kepelbagaian Bangsa Malaysia

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 4.35

Selain itu, Sabah dan Sarawak juga mempunyai latar belakang muzik tradisional yang berbeza. Di Sabah, alat muzik tradisional dimainkan semasa majlis perkahwinan .

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 4.00

Vote for iceFilms.info on globolister:

Gubahan Hantaran 101 Hantarankahwin.com

Diterbitkan pada Sunday, 21 August 2016 Pukul 13.55

Harga bahan2 untuk hantaran seperti sarang burung ini mengikut harga pasaran dan tempat di mana cik beli bahan ni. Jadi Cik Nurulliza kena la rajin mencari di mana .

Adat Tradisional Masyarakat Di Malaysia

Diterbitkan pada Friday, 19 August 2016 Pukul 19.27

Adat tradisional masyarakat di malaysia 1. Latar Belakang Masyarakat Melayu di Malaysia 2. • Bila disebut perkataan ‘Melayu .

Editor's Choice Simply Kedayan

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 19.11

PERMASALAHAN BERKAITAN SISTEM EJAAN DIALEK KEDAYAN / KADAYAN. Writer : A.S. Kasah Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih saya kepada Sdra Amde .

Cara Membuat Hantaran Seserahan Pengantin Dari Mukena

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 15.41

Membuat Hantaran Pengantin Bahan Handuk Bentuk Binatang Anjing Lucu - Duration: 27:33. Hijab Traveler Ria Sukowati 43,509 viewsUpacara. Di Indonesia upacara pernikahan dilakukan dengan dua cara, tradisional dan modern. Ada kalanya pengantin menggunakan kedua cara tersebut, biasanya dalam dua .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.