What's New?

awek jakarta

Aku Insan Biasa: Family Trip

Diterbitkan pada Thursday, 21 January 2010 Pukul 7.02

J bagi alasan awek dia sakit kepala..pkul 11mlm parent aku sampai..pickup dorang trus balik rumahsesat la pulak on the way baliksinggah makan jap area rumah..supper tuh..ehehheh. 16hb January 2010. Pkul 5.30pagi 

Kenapa Harus Kerja Di Jakarta?

Diterbitkan pada Tuesday, 1 June 2010 Pukul 0.39

Di Jakarta, lo lebih punya kesempatan ketemu karakter dan latar belakang orang yang beranekaragam, karna bukan cuma lo satu-satunya putra daerah yang kerja di ibukota. Jakarta ada awek hot seperti Marshanda.

Khalifa' On Earth: Jakarta N Bandung

Diterbitkan pada Monday, 25 May 2009 Pukul 21.08

pada 22 hingga 26 april 2009 aku ker Jakarta atas urusan.nak cari awek.hahahaaahaaku nak cari AGNES MONICA nak bawak balik jadi tukang gaji kat rumah akubleh????heehehe.xlah. sebenarnya tujuan aku gi tu 

Happy Birthday!!

Diterbitkan pada Saturday, 4 February 2012 Pukul 23.12

selamat ulangtahun kelahiran aku ucapkan kepada sedari Fatimah Nadhirah binti isa merangkap awek aku. hehe semoga panjang umur dan murah rezeki hendaknyer~.. aku bukan tak nak celebrate ngan dia.. tapi apesal la dia nak sambut befday kat Jakarta??? huhuhu~.. sedih siot.. hehe.. takper la.. ini je la tanda ucapan aku kepada beliau sebagai pengganti diri.. huhu.. hadiah?.. errr bagi baucar buku 1 Malaysia nak tak?.. :3 hahaha nanti la bagi.. :3 saper 

Jom Weh! Travel: Jakarta

Diterbitkan pada Saturday, 7 April 2012 Pukul 19.08

Dalam bajet lebih kurang RM2000, aku nekad untuk ke Jakarta-Bandung-Jakarta dalam masa 8 hari. Aku, awek aku (kini isteri), Sapik, Kerel dan Sham memang tak plan apa-apa. Yang paling menarik, tempat tinggal yang 

Fika Ayu Sofiana Awek Tudung Jakarta

Diterbitkan pada Wednesday, 10 September 2014 Pukul 13.05

Jilbaber cantik usia 18 tahun asal kota Jakarta bernama lengkap Fika Ayu Sofiana ini biasanya mencari inspirasi dalam gaya berhijab dari blog-blog para fashion hijabers, seperti Dian Pelangi, Hana Tajima, Dina Tokio, dan masih banyak 

Kranggz!!: Awek Metal Yang Aku Minat

Diterbitkan pada Wednesday, 18 November 2009 Pukul 11.17

AWEK METAL YANG AKU MINAT. prisa. Biodata ringkas Prisa Nama: Prisa Adinda Arini Rianzi Panggilan: Sha Lahir: Jakarta, 6 Januari 1988. Profesi: Musisi Domisili: Jakarta Gitar: Jackson DKMG Arch Top, Jackson USA 

Gempak Gempita Group: Inikah Awek Pemain Bola...

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 11.08

Menurut sumber kami, gadis ini merupakan warga Indonesia & mengambil peluang berjumpa Safee Sali yang kebetulan berada di Jakarta untuk satu perlawanan bola sepak di'sana. “Cukup saya kata kekasih saya bukan 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -