atur pasrah temanten lanang

Sangkan Paraning Dumadi Sangkan Paraning Dumadi

Diterbitkan pada Tuesday, 25 March 2014 Pukul 3.09

ONGKO 10 SEPULUH dumadi soko ongko 1 lan 0 ongko iki wis paring sasmito marang manungso yoiku kumpule kawulo lan gusti kang diarani SILIH SINILIHAN

Asal Semula Jadi Asal Muasal Ilmu Pengunci Versi Melayu

Diterbitkan pada Tuesday, 18 February 2014 Pukul 16.30

Alwindo Djuhardi alwindowindo email ASSALAMUALAIKUM WR WB Salam hormat kepada para Sesepuh sedulur sedulur pecinta ilmu gaib KAMPUS WONG ALUS

Rizky Imama Mashud

Diterbitkan pada Sunday, 6 April 2014 Pukul 15.12

B babad crita lelakon sing wis klakon dibabadi ditegori diresiki babadan palemahan sing wis dibabadi babag sababag tandhing gedhene tandhing umur umurane

Modul Basa Jawa Kelas Xii Semester 1 Ngleluribasajawa

Diterbitkan pada Friday, 18 April 2014 Pukul 1.15

I Wenehana tandha ping ana aksara a b c d e ana ing wagsulan kang paling bener 1 Ing ngisor iki sing ora kalebu atur kasugengan ana pamedhar sabda

Kahuripan Djaja Ing Baja Daha Kadiri Sangkan Paraning Dumadi

Diterbitkan pada Wednesday, 26 February 2014 Pukul 17.32

kaweruh kebatinan KITAB SANGKAN PARANING DUMADI warisan leluhur jawa dwipa

Budaya Jawa Kamusjawa Dan Sansekerta

Diterbitkan pada Monday, 31 March 2014 Pukul 12.49

Terjemahan bahasa jawa ke indonesia Katrangan Keterangan ta tembunga aran kata benda tg tembung ganti kata ganti tk tembung kriya kata kerja

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X