atur pasrah temanten lanang

Sesorah : Pasrah Temanten

Diterbitkan pada Thursday, 7 February 2013 Pukul 20.03

Nuwun, Bapa Suparno sekaliyan garwa, kula minangka sulih atur saking Bapa Jatmiko sekaliyan, supados matur wonten ngarsa panjenengan. Ingkang sepisan, lumantar kula, Bapa Jatmiko ngaturaken salam taklim ugi 

Atur Pasrah Lan Penampi Temanten

Diterbitkan pada Monday, 21 May 2012 Pukul 10.09

atur pasrah lan penampi temanten. Assalamualaikum Wr.Wb. Kawula nuwun, kanthi linambaran pepayung budi rahayu saha hangunjukaken raos suka sukur dhumateng Gusti, “Mugi Rahayuha sagung Dumadi” tansah 

Pasrah Penganten Putra

Diterbitkan pada Thursday, 27 October 2011 Pukul 18.50

atur pasrah penganten putra Nugroho soho sih wilasaning gusti, mugi tansah kajiwo, kasariro dumateng kito sedoyo, waradin sagung dumadi. Nuwun sagunging poro tamu kakung sumawono putri, wredo mudo ingkang 

Sesorah Atur Pasrah Temanten Kakung

Diterbitkan pada Thursday, 7 February 2013 Pukul 10.12

Sesorah atur pasrah temanten Kakung. Assalaamu'alaikum Wr. Wb. Kawula nuwun, kanthi limbaran pepayungan budi rahayu saha hangunjukaken raos suka sukur dhumateng Gusti, “Mugi Rahayuhasagung Dumadi” 

Tuladha Atur Panampi Pasrah Temanten Kakung

Diterbitkan pada Tuesday, 21 February 2012 Pukul 13.58

TULADHA atur PANAMPI pasrah temanten KAKUNG. Bagi Sahabat semua yang masih ingin melestarikan adat budaya Jawa dalam suatu acara berikut ini contoh pidato penerimaan calon penganten putera dalam 

Tuladha Atur Pasrah Temanten Kakung

Diterbitkan pada Friday, 26 August 2011 Pukul 10.18

TULADHA atur pasrah temanten KAKUNG. Assalamualaikum Wr.Wb. Kawula nuwun, kanthi linambaran pepayung budi rahayu saha hangunjukaken raos suka sukur dhumateng Gusti, “Mugi Rahayuha sagung 

Gurujawa Nge-blog: Rpp Dan Silabus

Diterbitkan pada Friday, 30 November 2012 Pukul 10.03

2. atur pasrah paningset lan atur panampa pasrah banyu siraman. 3. atur pasrah banyu siraman lan atur panampa pasrah banyu siraman. 4. atur pasrah calon penganten lanang ing acara midodareni lan atur panampane. 5.

Tanggap Wacana (pasrah Penganten)

Diterbitkan pada Sunday, 29 January 2012 Pukul 23.54

Contoh : Tanggap Wacana (pasrah Penganten) Assalamualaikum Wr. Wb. Kula nuwun, para tamu kakung miwah putri ingkang kula kurmati, Bapa Handaya ingkang minulya. Kula minangka talanging basa saking 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X