What's New?

atur pasrah temanten lanang

Panatacara Atur Wekdal Pasrah Temanten Kakung

Diterbitkan pada Monday, 27 January 2014 Pukul 22.53

Panjenenganipun para tamu, para rawuh kakung sumawana putri ingkang dhahat kinurmatan, minangka adicara ingkang salajengipun inggih menika Atur Pasrah putra temanten kakung. Dhumateng panjenenganipun 

Budaya: Atur Pasrah Penganten Kakung

Diterbitkan pada Wednesday, 9 November 2011 Pukul 12.08

Pada saat Pahargyan Temanten selalu ada pidato penyerahan mempelai pria. Pidato ini disebut Atur Pasrah Penganten Kakung. Umumnya sebelum diijabkan atau sebelum Panggih mempelai pria diserahkan kepada pihak 

Tuladha Atur Pasrah Temanten Kakung

Diterbitkan pada Friday, 26 August 2011 Pukul 10.18

TULADHA ATUR PASRAH TEMANTEN KAKUNG. Assalamualaikum Wr.Wb. Kawula nuwun, kanthi linambaran pepayung budi rahayu saha hangunjukaken raos suka sukur dhumateng Gusti, “Mugi Rahayuha sagung 

Journal Aries Rochmadi: Tuladha Atur Panampi...

Diterbitkan pada Thursday, 22 May 2014 Pukul 13.46

Journal Aries Rochmadi: TULADHA ATUR PANAMPI PASRAH TEMANTEN KAKUNG. Journal Aries Rochmadi: TULADHA ATUR PANAMPI PASRAH TEMANTEN KAKUNG. Diposkan oleh ATMOUSFIR di 23.46 · Kirimkan Ini 

Kisi-kisi Ujian Mid Semester Bahasa Jawa Kelas 12...

Diterbitkan pada Tuesday, 14 October 2014 Pukul 21.26

8. Atur Pasrah lan Atur Panampi Nganten ..Intine Atur Pasrah kuwi saka Pihak Temanten Lanang, yen Atur Panampi kuwi saka Temanten Putri. Manten lanang : Bagus Ilham Bin Zulkarnaen. Manten putri : Rara Ayu Siti 

Atur Pasrah Adicara Temanten

Diterbitkan pada Sunday, 23 November 2014 Pukul 11.42

Ø Sambutan Pasrah Temanten Kakung. Assalamualaikum wr.wb., Kula nuwun, Para sesepuh, para tamu kakung saha putri ingkang luhuring budi. Nyuwun pangapunten dene kula paripaksa nggempil kamardikan 

Sesorah Atur Pasrah Temanten Kakung

Diterbitkan pada Thursday, 7 February 2013 Pukul 10.12

Sesorah Atur Pasrah Temanten Kakung. Assalaamu'alaikum Wr. Wb. Kawula nuwun, kanthi limbaran pepayungan budi rahayu saha hangunjukaken raos suka sukur dhumateng Gusti, “Mugi Rahayuhasagung Dumadi” 

Jadi Pembicara / Mc : " Pasrah Temanten "

Diterbitkan pada Friday, 25 October 2013 Pukul 22.10

Jadi Pembicara / MC : " PASRAH TEMANTEN ". Cara Mudah Menjadi Pembicara /MC “PASRAH MANTEN” di Pernikahan, (Atur Pambagya Hargya, Pasrah Manten, Terima Temanten, Mangayu Bagya, Asung Bela Sungkawa, dll ) tampi saking panjenenganipun Bp/Ibu…………………(orang tua temanten kakung) , kula amung minangka duta, piniji hamasrahaken calon putra temanten kakung pun Bagus ………………, Ingkang badhe kawiwaha ing dinten punika. 3.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.