atur pasrah penganten

Solo Berseri: Panatacara Kampung: Atur Pasrah...

Diterbitkan pada Tuesday, 11 September 2012 Pukul 12.27

PANATACARA KAMPUNG: atur pasrah penganten Kakung: Pada saat Pahargyan Temanten selalu ada pidato penyerahan mempelai pria. Pidato ini disebut atur pasrah penganten Kakung . Umumnya sebelum d.

Atur Pasrah Pengantin Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Thursday, 22 November 2012 Pukul 12.24

atur pasrah PENGANTIN BAHASA JAWA Kasugengan saha sih nugrahaning Gusti ingkang akarya Loka mugi kajiwa lan kasarira wonten panjenengan sadaya lan kula amin Panjenenganipun Bapak Semin sekaliyan garwa ingkang 

Hasri: Kalimat Dasar Atur-atur Pasrah Temanten

Diterbitkan pada Sunday, 4 November 2012 Pukul 21.49

Kalimat Dasar atur-atur pasrah Temanten. pasrah penganten. ASSALAMU'ALAIKUM WR.WB. Matur nuwun dumateng pranotocoro ingkang sampun paring wedal dateng kulo. Nuwun dumateng poro rawuh kakung soho 

Contoh Atur Pasrah Penganten Putri...

Diterbitkan pada Wednesday, 14 May 2014 Pukul 18.28

Contoh atur pasrah penganten Putri. Panjenenganipun ingkang dhahat kinabekten, para pepundhen, para pinisepuh, saha para sesepuh ingkang tansah anggung mestuti dhumateng darmaning kautamen.

Af Desain: Sesorah Atur Pasrah Penganten

Diterbitkan pada Saturday, 22 February 2014 Pukul 16.53

Sesorah atur pasrah penganten. Assalamualaikum Wr. Wb. Bismillah hirohman nirrohim, Alhamdulillah hirobbil alamina wakhafa,wassolatu wassalamu ala sayidina muhammadinil mustofa,waala alihi wa askhabihi ahli sidqi 

Posting Lama

Diterbitkan pada Friday, 5 September 2014 Pukul 14.17

TULADHA atur LAN TAMPA pasrah penganten.

Contoh Atur Pasrah Penganten Kakung

Diterbitkan pada Sunday, 11 May 2014 Pukul 18.27

Contoh atur pasrah penganten Kakung. Panjenenganipun ingkang dhahat kinabekten, para pepundhen, para pinisepuh, saha para sesepuh ingkang tansah anggung mestuti dhumateng darmaning kautamen.

Nampa Pasrah Penganten

Diterbitkan pada Friday, 5 September 2014 Pukul 14.19

TULADHA TAMPA pasrah penganten. atur panampi pasrah penganten kakung. Assalamualaikum. Wr, wb. Nuwun,. Katentreman miwah karahayon, inggih awit sihing Gusti Ingkang hamurba hamasesa sagunging titah, 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X