What's New?

asma tarik duit dan amalan menjadi kaya

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Thursday, 18 August 2016 Pukul 0.08

Vote for iceFilms.info on globolister:

Kekuatan Dan Keajaiban Sedekah

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 16.48

Wa alaikum salam. Mintalah pertolongan Allah dengan sabar dan shalat sebagaimana yang dianjurkan dalam surat al baqarah ayat 45 dan 153. Minta tolonglah dengan .

Dinar Iraq Terkini

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 20.51

Politik timur tengah menjadi tumpuan dunia. Isu yg tidak pernah reda ialah isu Palestin dan beberapa tahun yang lalu timbul isu di Syria pula..

Tanda-tanda Dan Penyakit: Kaitan & Saranan Rawatan

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 14.46

Berikut ialah senarai tanda-tanda dan penyakit pada anggota tubuh badan manusia yang dibahagikan kepada dua, tanda luaran dan tanda dalaman. Bahagian 1: Tanda-Tanda .

Pertolongan Allah Amatlah Dekat

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 5.35

Wa alaikum salam. Apa yang ananda alami adalah ujian dan cobaan dari Allah , jika ananda yakin bahwa Allah akan memberi jalan keluar dari kesulitan ini pasti Allah .

Emosi Anak Ac Mizal Terganggu Melihat Gaya Hidup Mewah

Diterbitkan pada Saturday, 13 August 2016 Pukul 21.00

Sedih pulak membaca cerita bekas isteri AC Mizal, Shafnie yang terpaksa meminjam duit daripada ayahnya untuk menyara dua anaknya. Kenyataan tersebut diberikan oleh cuba lihat kambing. sentiasa tersenyum kan? tenang tak hati? senyuman membahagiakan baik yang memberi mahupun yang menerima. orang yang mudah tersenyum, sihat tubuh .

Soal Jawab Dr. Hassan

Diterbitkan pada Monday, 15 August 2016 Pukul 20.36

saya kerap sakit kepala dan doktor sahkan saya mempunyai tekanan darah rendah. Bolehkah saya mengambil mengambil healin dan jika boleh, yg mana boleh saya ambil..

Bahasa Melayu Tatabahasa: Simpulan Bahasa

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 19.11

Simpulan Bahasa bermula dari huruf 'A' 1. Abang Angkat Maksud: Lelaki yang telah di akui sebagai abang, tetapi tidak mempunyai pertalian darah dengan orang yang .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.