What's New?

apam basah

Apam Gula Hangus Resepi Mudah Dan Ringkas

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Cara-cara Menyediakan. 1 Masukkan gula dalam kuali dan cairkan hingga kekuningan dan masukkan sedikit air,sejukkan sebentar. 2 Masukkan telur,susu,minyak dan mentega . Bahan-bahannya ialah:(**)1/2 cawan air (**)2 cawan tepung gandum (**)1/2 cawan gula pasir (**)1 sudu kecil baking powder (**)1/2 sudu kecil baking soda (**)1 biji telur (**)Jagung krim (**)Kacang ta….

Apam Beras Tradisional ~ :: Dari Dapur Ct

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Kuih apam beras ni merupakan salah satu kuih tradisional kegemaran keluarga CT dan sudah berulang-ulang kali CT membuatnya. Selain dari pembuatannya yang mudah, kuih Web/blog yang membahas tentang Resep Masakan, Kue Kering, Kue Basah, Minuman Segar dan Lain-Lain.. Resepi Apam Gula HangusBahan-Bahan:1 cawan gula pasir* 1 cawan air panas**jadikan gula hangus2 biji telur 1/2 cawan minyak masak 2 sudu besar marjerin/butter 2 sudu susu pekat 1 sudu teh soda …Kisah ini berlaku kira-kira enam bulan yang lalu. Memang saya tak sangka kejadian yang menimpa tapi saya ceritakan juga untuk tatapan anda. Harap jangan beritahu suami saya yer!!!  Saya Azizah. Pendek….

Masam Manis: Popia Basah

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

MaDiHaA a.k.a Ratna said salam ita akak dulu mcm ita gak kurang suka sgt popia basah ni.. yg bergoreng jugak yg sodap..hehe (mana tak gomuk!).. tp bila sekali . Pahadada Pahadada Cerita Dewasa  – Cerita dibawah ini memang nyata adanya dimana aku bermain api dengan istrinya temanku dan sampai saat ini kisah ini masih aku jalani,istriku mempunayi teman yang ber….

Resepi Apam Beras Eno

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Kegemara kami sekeluarga Apam Beras Eno Kegemara kami sekeluarga: Chocolate Cupcake Gebu Chocolate Cupcake Gebu adalah antara hidangan yang cukup lazat.. Hasrat Sex Menyediakan konten khusus cerita dewasa berupa : sex tante hot, cerita abg mesum, sex memek perawan, sex sedarah nyata, ngentot janda horny disertai foto bugil – Sudah Saatnya disentuh. Cer….

Resepi Popia Basah Kongsi Resepi

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

sedap .. manis pedas Ikan Bawal Emas Goreng Bersos resepi di sini. NIKMATNYA MENIKMATI TUBUH LISNA SI JANDA SEKSI BERITA PANAS | NIKMATNYA MENIKMATI TUBUH LISNA SI JANDA SEKSIAGEN POKER - Cerita dibawah ini memang nyata adanya dimana aku bermain api dengan istrinya t….

Masam Manis: Mee Goreng Basah

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Ita suka sangat mee goreng basah. Anak-anak pun suka juga. Sebenarnya kalau nak buat mee goreng basah ni ada beberapa tips tau kalau nak dapat yang basah.. Aku menjejakkan kaki ke Universiti Tempatan malaysia untuk kali kedua ketika aku sudah beranak tiga, dan pada hari pendaftaran ramai juga yang dah berumur macam aku ni baru teringin nak melanjutkan pe….

Resepi Apam Gula Hangus

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Alhamdulillah menjadi jugak apam ku ini. Sedap dan lembut je. Nanti nk buat lagi lah. T.ksh resipi ni.APAM MILO - RM 0.30 / 1 biji Dihasilkan dengan menggunakan tepung,yis,gula,dan milo.. Bahan-bahannya ialah:(**)2 cawan tepung beras (**)½ cawan nasi (**)½ cawan santan (**)1 ½ cawan air (**)2 sudu kecil gula (**)Sedikit garam (**)1 sudu yisCara membuatnya ialah:(**)1.Kisar semua …Setelah hampir 4 bulan tak balik kampung, minggu lepas beransur balik lah setelah berbincang gitu-gitu hal. Itu pun balik pada hari Sabtu jam 7.00 pagi. Plan asal nak balik lepas habis kerja hari juma….

Puding Kastard Berkuah ~ :: Dari Dapur Ct

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Salam Petang. Hari ni aku dapat order dari my laling CM, suh buat puding kastard ni. Memang dah lama nak buat sebenarnya, disebabkan cuaca sejak2 ni yg agak panas . Hola! How time flies. One of my early Ramadhan food review invitation came from GTower. The Ramadan buffet spread available from 8th June till 3rd July 2016  features an assortment of buka puasa menus….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -