What's New?

apam basah

Masam Manis: Popia Basah

Diterbitkan pada Friday, 5 February 2016 Pukul 17.00

MaDiHaA a.k.a Ratna said salam ita akak dulu mcm ita gak kurang suka sgt popia basah ni.. yg bergoreng jugak yg sodap..hehe (mana tak gomuk!).. tp bila sekali .

Resepi Mi Goreng Basah Ummph!! - Myresipi.com

Diterbitkan pada Saturday, 6 February 2016 Pukul 3.01

Resipi sendiri, comfirm sedap dn basah gileer! 4 ulas bawang putih ( dihiris nipis ) 1 labu bawang besar ( dimayang bulat kasar2 ).

Pena Seroja: Apam Gula Hangus Kukus Cara Seroja

Diterbitkan pada Thursday, 4 February 2016 Pukul 13.05

Sebelum ni Seroja dah pernah 'post'kan resepi Apam/Kek Gula Hangus atau dalam entry yang lepasso korang bolehlah rujuk cara2 nak buat adunan gula hangus kat link .

Masam Manis: Apam Ice Cream Cornetto

Diterbitkan pada Tuesday, 2 February 2016 Pukul 17.03

Baiklah, kita terus kepada sajian kita pagi ni.. Apam ice cream cornetto, resepi ni pernah muncul sedikit masa dahulu.. pada era kegemilangan apam dot-dot dan apam mekar..

Apam Beras Tradisional ~ :: Dari Dapur Ct - Sitidelima.net

Diterbitkan pada Friday, 5 February 2016 Pukul 23.55

Kuih apam beras ni merupakan salah satu kuih tradisional kegemaran keluarga CT dan sudah berulang-ulang kali CT membuatnya. Selain dari pembuatannya yang mudah, kuih .

Kuali Apam Balik Utk Dijual - Majalah.com

Diterbitkan pada Thursday, 4 February 2016 Pukul 17.15

kuali utk dijual Area Selangor, Balakong. Kuali besi 10 inci (tapak dalam 9 inci) RM180. Kuali tembaga 5 inci (apam balik rangup) RM58. Dapur apam balik mini/rangup 6 . Isteri Dijadikan Sundal Banyak Konek #1 | Peristiwa demi peristiwa yanng udah dilalui oleh Elsiva. Semuanya sungguh pahit dan menyiksakan batinnya. Peristiwa-peristiwa yanng tidak dipinta itulah yanng…

Kepakaran Saya Membuat Apam Balik Yang Lembut Dan Yang

Diterbitkan pada Saturday, 6 February 2016 Pukul 4.41

kepakaran saya membuat apam balik yang lembut dan yang rangup..berminat untuk belajar boleh saya bantu.. fendi84 - thu 30/may/2013 10:47am [last comment]. TEPUNG NAIK SENDIRI/SELF RAISING FLOUR Tepung naik sendiri mempunyai kandungan serbuk penaik berserta sedikit soda penaik (baking powder / soda bicarbonate). Tepung jenis ini banyak dijual di pasar…

Lumpia - Wikipedia, The Free Encyclopedia

Diterbitkan pada Wednesday, 3 February 2016 Pukul 5.28

Lumpia are pastries of Chinese origin similar to fresh popiah or fried spring rolls popular in Southeast Asia. The term lumpia derives from Hokkien lunpia (Chinese .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -