What's New?

apakah kesudahan cerita teduhan kasih

Teduhan Kasih

Diterbitkan pada Saturday, 15 June 2013 Pukul 14.28

Pemegang watak utama dalam drama Teduhan Kasih ni Adi Putra dengan Sherry Ibrahim.Kisah mengenai persahabatan,cinta dan keluarga.Apakah kesudahan hubungan Ehsan (Adi Putra) dan Iffa (Sherry Ibrahim) sampai 

Video Youtube Teduhan Kasih Episod 5

Diterbitkan pada Monday, 23 March 2015 Pukul 9.12

Antara pelakon yang membintangi drama ini ialah Adi Putra, Sherry Ibrahim, Nabila Huda, Shah Iskandar, Liza Abdullah, Talha Harith, dan ramai lagi. Ikuti kesudahan drama Teduhan Kasih Episod 5 secara online di 

Blog Dear Lady : Teduhan Kasih : Kena Layan Sebab Papa...

Diterbitkan pada Monday, 1 July 2013 Pukul 10.00

Maaf lah, next time kita cerita pasal bengkel tu k. Excited coz dapat blajar benda baru dan dapat tengok ending the CJP. tambah pulak bila teringat akan kesudahan cerita di mana si Lea kembali ke pangkuan Kalil. They got 

Tak Sabar Nak Tahu Kesudahan Teduhan Kasih

Diterbitkan pada Monday, 1 July 2013 Pukul 0.00

Geram betul hati mama bila tengok drama Teduhan Kasih episod yang lepas hari tu sebabnya Ehsan telah diperangkap oleh Ayu dan telah ditangkap basah akhirnyageram ! geram ! apalah nak jadi dengan peel jahat si 

Blog Zira Comot: Teduhan Kasih

Diterbitkan pada Tuesday, 12 February 2013 Pukul 4.40

teduhan kasih ni berkisah tentang Iffa, janda yang telah di ceraikan oleh suamiya, Ryzal kerana ingin berkahwin dengan kawan baiknya, Ayu. ketika tu Iffa sedang mengandung. musibah datang menimpa2 apabila saat kelahiran anaknya tak novel ni akan di Adaptasikan novel ke drama yeahhhhhh harap dapat tengok laaa huhuhu. so dapat laa tengok cara live. . ayu.. jdi gila lepas kematian rizal.. rizal mati kemalangan sbb asyik mencari ayu bergitu laa kesudahan diorg.

Teduhankasih Vs Sebenarnyasayaisteridia

Diterbitkan pada Friday, 5 July 2013 Pukul 15.01

so, macam mana lepas dah tahu kesudahan cerita tu alakorang mesti dah tahu kan sebab dah baca novel dia actually.. minggu ni je 2 paberet cerita aQ tamat first Teduhan Kasih and second ni SSID aQ sebenarnya 

Has Corner: Novel

Diterbitkan pada Wednesday, 27 June 2012 Pukul 6.50

Teduhan Kasih karya Kak Marissa yang kini berada dipasaran sejak sebulan yang lalu. Inilah Kak Marissa, penulis cerita Teduhan Kasih. Cuma pesan saya, kalau nak tahu lebih lanjut bagaimana kesudahan cerita ini.

Novel Teduhan Kasih

Diterbitkan pada Monday, 11 June 2012 Pukul 8.38

Memang bertuah .. Tak semua novel terpilih diadaptasikan drama. lagi pun sejak novel ini di pasaran novel Teduhan kasih telah mendapat sambutan baik dihati peminatnya. Sedikit Sinopsis dari kulit Novel. Kau ingat 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -