What's New?

apakah kesudahan cerita teduhan kasih

Blog Dear Lady : Teduhan Kasih : Kena Layan Sebab Papa...

Diterbitkan pada Monday, 1 July 2013 Pukul 10.00

Maaf lah, next time kita cerita pasal bengkel tu k. Excited coz dapat blajar benda baru dan dapat tengok ending the CJP. tambah pulak bila teringat akan kesudahan cerita di mana si Lea kembali ke pangkuan Kalil. They got 

Teduhankasih Vs Sebenarnyasayaisteridia

Diterbitkan pada Friday, 5 July 2013 Pukul 15.01

so, macam mana lepas dah tahu kesudahan cerita tu alakorang mesti dah tahu kan sebab dah baca novel dia actually.. minggu ni je 2 paberet cerita aQ tamat first Teduhan Kasih and second ni SSID aQ sebenarnya 

A Beginning Of A Breakthrough : Novel: Teduhan Kasih...

Diterbitkan pada Friday, 31 May 2013 Pukul 2.54

NOVEL: TEDUHAN KASIH ~ MARISSA. As salamualaikum,. Siapa tengok cerita TEDUHAN KASIH petang2 pukul 7 kat TV3 lakonan Adi Putra? Sebab earger nak tahu apa kesudahan, pergi la cari buku ni kat MPH…patut 

Ost Drama : Teduhan Kasih Hyper Act & Bonus! Petikan...

Diterbitkan pada Friday, 14 June 2013 Pukul 10.05

TEDUHAN KASIH AKHIR DAN OST DRAMA TEDUHAN KASIH , SINOPSIS NOVEL TEDUHAN KASIH AKHIR. Fuh .. saya memang minat drama Teduhan Kasih ni , hari-hari tengok , siap.

Teduhan Kasih

Diterbitkan pada Saturday, 15 June 2013 Pukul 14.28

Pemegang watak utama dalam drama Teduhan Kasih ni Adi Putra dengan Sherry Ibrahim.Kisah mengenai persahabatan,cinta dan keluarga.Apakah kesudahan hubungan Ehsan (Adi Putra) dan Iffa (Sherry Ibrahim) sampai 

Has Corner: Novel

Diterbitkan pada Wednesday, 27 June 2012 Pukul 6.50

Teduhan Kasih karya Kak Marissa yang kini berada dipasaran sejak sebulan yang lalu. Inilah Kak Marissa, penulis cerita Teduhan Kasih. Cuma pesan saya, kalau nak tahu lebih lanjut bagaimana kesudahan cerita ini.

Blog Zira Comot: Teduhan Kasih

Diterbitkan pada Tuesday, 12 February 2013 Pukul 4.40

scene dalam drama Teduhan Kasih. ~ dah lama x .. Nadia's Collection: sama sama. hana berkongsi cerita je ^_^ ahaa.. jgn risau perakhiran cerita teduhan kasih yang bahgia hehehe orait hehehe.. tq sudi singah blog hana ^o^. ReplyDelete wsalam welcome n thank sudi dtg blog hana ^o^ oh kesudahan ayu ialah dia nak rampas ehsan dari ayu.. tp x dpt.. n suami dia plk kemalangan dan akhirnya mati.. ayu ahkirnya jadi gila sbb terlampau berdendam dgn iffa hehehe..

Novel Teduhan Kasih

Diterbitkan pada Monday, 11 June 2012 Pukul 8.38

Memang bertuah .. Tak semua novel terpilih diadaptasikan drama. lagi pun sejak novel ini di pasaran novel Teduhan kasih telah mendapat sambutan baik dihati peminatnya. Sedikit Sinopsis dari kulit Novel. Kau ingat 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -