What's New?

apakah kesudahan cerita teduhan kasih

Merpati Putih : Aku & Teduhan Kasih

Diterbitkan pada Thursday, 6 June 2013 Pukul 9.04

Aku & Teduhan Kasih. Teduhan Kasih .. sebuah Novel yang agak santai dan memang berat jugaklah kan kalau kena part sedih-sedih ni . Pastinya semua sudah maklum novel ini telah diadaptasikan menjadi sebuah drama, TV3 setiap Apapun didalam setiap cerita ending nya mestilah bahagia kan, dan ada hikmah disetiap apa yang telah terjadi heheh disini nanti Iffa akan bertemu Ehsan tau ( Adi Putra ) kehadiaran Adam, si kecil penghubung rasa cinta antara 

A Beginning Of A Breakthrough : Novel: Teduhan Kasih...

Diterbitkan pada Friday, 31 May 2013 Pukul 9.54

NOVEL: TEDUHAN KASIH ~ MARISSA. As salamualaikum,. Siapa tengok cerita TEDUHAN KASIH petang2 pukul 7 kat TV3 lakonan Adi Putra? Sebab earger nak tahu apa kesudahan, pergi la cari buku ni kat MPH…patut 

Teduhan Kasih

Diterbitkan pada Saturday, 15 June 2013 Pukul 21.28

Pemegang watak utama dalam drama Teduhan Kasih ni Adi Putra dengan Sherry Ibrahim.Kisah mengenai persahabatan,cinta dan keluarga.Apakah kesudahan hubungan Ehsan (Adi Putra) dan Iffa (Sherry Ibrahim) sampai 

Has Corner: Novel

Diterbitkan pada Wednesday, 27 June 2012 Pukul 13.50

Teduhan Kasih karya Kak Marissa yang kini berada dipasaran sejak sebulan yang lalu. Inilah Kak Marissa, penulis cerita Teduhan Kasih. Cuma pesan saya, kalau nak tahu lebih lanjut bagaimana kesudahan cerita ini.

Blog Dear Lady : Teduhan Kasih : Kena Layan Sebab Papa...

Diterbitkan pada Monday, 1 July 2013 Pukul 17.00

Maaf lah, next time kita cerita pasal bengkel tu k. Excited coz dapat blajar benda baru dan dapat tengok ending the CJP. tambah pulak bila teringat akan kesudahan cerita di mana si Lea kembali ke pangkuan Kalil. They got 

Blog Zira Comot: Teduhan Kasih

Diterbitkan pada Tuesday, 12 February 2013 Pukul 11.40

teduhan kasih ni berkisah tentang Iffa, janda yang telah di ceraikan oleh suamiya, Ryzal kerana ingin berkahwin dengan kawan baiknya, Ayu. ketika tu Iffa sedang mengandung. musibah datang menimpa2 apabila saat kelahiran anaknya tak ada dan kaya dan ensem. tapi memiliki jiwa yang kosong. dia tak kenal mana yang halal dan mana yag haram. baginya hidup ni kosong. bila saya bacanya. saya samakan Ehsan dengan Putera Myuto dalam cerita Princess TuTu hehehehe.

Teduhankasih Vs Sebenarnyasayaisteridia

Diterbitkan pada Friday, 5 July 2013 Pukul 22.01

so, macam mana lepas dah tahu kesudahan cerita tu alakorang mesti dah tahu kan sebab dah baca novel dia actually.. minggu ni je 2 paberet cerita aQ tamat first Teduhan Kasih and second ni SSID aQ sebenarnya 

Tak Sabar Nak Tahu Kesudahan Teduhan Kasih

Diterbitkan pada Monday, 1 July 2013 Pukul 7.00

Geram betul hati mama bila tengok drama Teduhan Kasih episod yang lepas hari tu sebabnya Ehsan telah diperangkap oleh Ayu dan telah ditangkap basah akhirnyageram ! geram ! apalah nak jadi dengan peel jahat si 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -