apakah kesudahan cerita teduhan kasih

Teduhan Kasih

Diterbitkan pada Saturday, 15 June 2013 Pukul 21.28

Pemegang watak utama dalam drama teduhan kasih ni Adi Putra dengan Sherry Ibrahim.Kisah mengenai persahabatan,cinta dan keluarga.apakah kesudahan hubungan Ehsan (Adi Putra) dan Iffa (Sherry Ibrahim) sampai 

Blog Iwan: Sinopsis Episod Akhir Drama Teduhan Kasih...

Diterbitkan pada Wednesday, 26 June 2013 Pukul 1.30

Kepada anda yang dah baca novel teduhan kasih, mesti anda tahu kesudahan drama ini. Yang tak baca lagi, bersiap sedia untuk bersedih menonton episod akhirnya. Selepas teduhan kasih, drama Demi Dia akan 

Teduhankasih Vs Sebenarnyasayaisteridia

Diterbitkan pada Friday, 5 July 2013 Pukul 22.01

So, macam mana lepas dah tahu kesudahan cerita tu alakorang mesti dah tahu kan sebab dah baca novel dia actually.. minggu ni je 2 paberet cerita aQ tamat first teduhan kasih and second ni SSID aQ sebenarnya 

Kesudahan Drama Teduhan Kasih

Diterbitkan pada Saturday, 29 June 2013 Pukul 19.10

Semuanya sebab nak tahu kesudahan drama teduhan kasih ni.. Kalau ada membe-membe dia yang ketinggalan tengok drama ini sanggup telefon nak bertanya kesudahan episod tu.. Orang perempuan ini memang 

Merpati Putih : Aku & Teduhan Kasih

Diterbitkan pada Thursday, 6 June 2013 Pukul 9.04

Dendam yang tiada kesudahan . Apapun didalam setiap cerita ending nya mestilah bahagia kan, dan ada hikmah disetiap apa yang telah terjadi heheh disini nanti Iffa akan bertemu Ehsan tau ( Adi Putra ) kehadiaran Adam, 

Ost Drama : Teduhan Kasih Hyper Act & Bonus! Petikan...

Diterbitkan pada Friday, 14 June 2013 Pukul 17.03

teduhan kasih AKHIR DAN OST DRAMA teduhan kasih , SINOPSIS NOVEL teduhan kasih AKHIR. Fuh .. saya memang minat drama teduhan kasih ni , hari-hari tengok , siap.

Update:sinopsis Episod Akhir Drama Teduhan Kasih

Diterbitkan pada Thursday, 20 June 2013 Pukul 22.30

Episod Akhir Drama teduhan kasih. Ramai rupanya yang mengikuti drama teduhan kasih adaptasi dari novel penulis Marissa.Siapa yang tengok drama ni mesti geram giler nengok lakonan Nabila Huda yang jadi watak 

Has Corner: Novel

Diterbitkan pada Wednesday, 27 June 2012 Pukul 13.50

teduhan kasih karya Kak Marissa yang kini berada dipasaran sejak sebulan yang lalu. Inilah Kak Marissa, penulis cerita teduhan kasih. Cuma pesan saya, kalau nak tahu lebih lanjut bagaimana kesudahan cerita ini.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X