What's New?

amalan untuk mengambil benda ghaib

Cara Mendeteksi Gangguan Jin Pada Diri Sendiri

Diterbitkan pada Monday, 20 November 2017 Pukul 6.08

Oleh Fadhil ZA Mungkin kita pernah mengalami perasaan ganjil di mana kadang-kadang kita melihat seperti ada bayangan orang di tengah malam.. (1) "Alif Lam Mim" 4(الٓمٓ ) Huruf-huruf ini dan huruf-huruf lainnya dari huruf-huruf yang terputus-putus di awal-awal sejumlah Surat al-Qur'an, di dalamnya terkandung kemukjizatan al-Qur'an, di mana ….

Asmaul Husna Wikipedia Bahasa Melayu, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 15.42

Dalam agama Islam, Asmaul Husna (Bahasa Arab: أسماء الحسنى ʾasmāʾu l-ḥusnā ‎) merupakan sembilan puluh sembilan (99) nama (أسماء ʾasmāʾ . (1)  Dan Kami berfirman: “Hai Adam diamilah oleh kamu dan isterimu surga ini, dan makanlah makanan-makanannya yang banyak lagi baik di mana saja yang kamu sukai, dan janganlah kamu dekati pohon ini, y….

Blog Imma: Rahsia Tarikh Lahir Mengikut Kaedah Metafizik

Diterbitkan pada Wednesday, 22 November 2017 Pukul 20.10

Seminar yang saya pergi, Workshop Rahsia Tarikh Lahir – Kenali Potensi Diri diasaskan oleh Dr Azizan Osman. Ok who is this guy actually? Let me tell you a little . (1)  (yaitu) orang-orang yang melanggar perjanjian Allah sesudah perjanjian itu teguh, dan memutuskan apa yang diperintahkan Allah (kepada mereka) untuk menghubungkannya dan membuat kerusakan di muka ….

Pernomboran & Graf Dinamik

Diterbitkan pada Wednesday, 22 November 2017 Pukul 4.26

Pada Jumaat 17.11.17 yang lalu, dapat singgah di Masjid Sultan Ismail, Muar, Johor untuk buat beberapa amalan ibadah, doa dan energi. Sepatutnya nak buat di Masjid . TERJEMAH SAFINATUN NAJAH( بِسْمِ الله الرحمَنِ الحيمِ )SAFINATUN NAJAH۞ Biografi Penulis click to collapse contents۞ بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ۞Dengan menyebut asma Allah Yang Maha ….

10 Amalan Utama Untuk Menjadi Pelajar Cemerlang

Diterbitkan pada Tuesday, 21 November 2017 Pukul 13.45

10 Amalan utama untuk menjadi pelajar cemerlang Sikap yang positif penting untuk mencapai kejayaan. Sifat ini penting dan perlu ada dalamwanita lelaki perempuan jejaka suami isteri kekasih hati bersama bahagia al-quran sunnah sahabat kawan teman cara teknik faktor sebab teknik kasih sayang rindu cinta . KHODAM MACAN KUMBANGMANFAAT DAN KEGUNAANKekuatan energi bisa langsung dirasakan Keselamatan Mutlak lahir Bathin, Pengawal khodam macan kumbang (bisa langsung dilihat bagi yang bisa trawangan) Ka…BAB 1PENDAHULUANLogis dan RasionalSesuatu yang rasional ialah sesuatu yang mengikuti atau sesuai dengan hukum alam. Sedangkan yang tidak rasioanl ialah yang tidak sesuai dengan hukum alam. Keben….

Cara Memanggil Uang Ghoib Dalam Waktu Yang Cepat

Diterbitkan pada Wednesday, 22 November 2017 Pukul 14.34

Saya ingin amalan memanggil uang cepat. Saya butuh dana. Berapa maharnya Pak? (08191992xxx) Jawab: Pertanyaan yang mirip dengan ini ada banyak juga lho?(yaitu) mereka yang beriman kepada yang ghaib, yang mendirikan shalat, dan menafkahkan sebahagian rezeki yang Kami anugerahkan kepada mereka.. Aksesori, Alat Ganti, Kereta & Motor Group 8MessagesDigest #4861…Nabi Nuh adalah nabi keempat sesudah Adam, Syith dan Idris dan keturunankesembilan dari Nabi Adam. Ayahnya adalah Lamik bin Metusyalih binIdris. Dakwah Nabi Nuh Kepada Kaumnya Nabi Nuh menerimaw….

Bacaan Dzikir Yang Sesat Dan Menyesatkan

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 17.08

Oleh Fadhil ZA Berdzikir mengingat Allah adalah kegiatan yang banyak diperintahkan Allah dalam Al Qur’an, bahkan dalam surat An Nisa ayat 103. (1)  (yaitu) orang-orang yang melanggar perjanjian Allah sesudah perjanjian itu teguh, dan memutuskan apa yang diperintahkan Allah (kepada mereka) untuk menghubungkannya dan membuat kerusakan di muka ….

Hari Wesak Di Malaysia

Diterbitkan pada Sunday, 19 February 2017 Pukul 23.58

Saya amat bertuah dapat tinggal di Malaysia dan berbangga memanggilnya kampung halaman saya. Malaysia membolehkan saya untuk menjadi diri saya, meneruskan. Aksesori, Alat Ganti, Kereta & Motor Group 8MessagesDigest #4860….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -