What's New?

amalan untuk berkawan dengan jin muslim

Teratak Indah

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 1.32

Daripada Aisyah, Nabi SAW bersabda yang bermaksud: “Wahai manusia, lakukanlah amalan mengikut keupayaan kamu. Sesungguhnya Allah tidak jemu sehingga kamu jemu.Yang artinya: “Mohonlah ampun kepada Rabb kalian, sesungguhnya Dia adalah Maha Pengampun, niscaya Dia akan mengirimkan hujan kepadamu dengan lebat, dan membanyakkan . CATATAN RINGKAS ISI AUDIO KITAB CINTA 2ADari segi syariatnya, cedera dan mati itu disebabkan oleh sebab-sebab perlakuan makhluk. Contohnya, kren runtuh menimpa seseorang lalu orang itu tercedera ata….

Doa Rasmi Spi Kedah

Diterbitkan pada Friday, 19 August 2016 Pukul 3.06

Doa rasmi spi kedah 1. HIMPUNAN DOA, JPN KEDAH. ISI KANDUNGAN BIL TAJUK MUKA SURAT 1 Sekapur Sireh ( Pengarah Pelajaran JPN Kedah ) 2 Seulas Kata ( Ketua .

Bahaya Berteman Dengan Bangsa Jin

Diterbitkan pada Sunday, 21 August 2016 Pukul 19.24

Oleh Fadhil ZA . 6. Dan bahwasanya ada beberapa orang laki-laki di antara manusia meminta perlindungan kepada beberapa laki-laki di antara jin, maka jin-jin itu PANDUAN SOLAT HAJAT. Sekiranya dilakukan selepas terjaga dari tidur pada sebelah malam, sebelum melakukan Solat Sunat Hajat, hendaklah bersugi dan mandi terlebih . Muwasafat Tarbiyah adalah kriteria yang perlu ditanamkan dalam diri untuk menjana kepribadian Muslim yang syumul.1) Aqidah Sejahtera (Salim-ul Aqidah)Tidak menjampi kecuali dengan al-Quran yang ma’thu….

Tinta Nurani....

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 20.51

Salam sayang,salam kerinduan. Alhamdulillahdapat juga aku peluang untuk mencoret entry terbaru buat tatapan mata dan santapan minda sahabat-sahabat tersayang .

Akidah Laman Utama : Jabatan Mufti Selangor

Diterbitkan pada Wednesday, 17 August 2016 Pukul 7.26

Paparan Terbaik : Firefox 7+ atau Internet Explorer 9+ atau Safari 4+ atau Chrome dengan resolusi minimum 1280 X 1024. Boleh juga dilayari di telefon pintar atau .

Kata-kata Ku... Vie Shantie

Diterbitkan pada Sunday, 14 August 2016 Pukul 20.15

'Dipetik dari yang berbahagia Dato' Dr Ustaz Haron Din: 'insan' adalah manusia yang mencari kebenaran dan sentiasa untuk memuhasabah dirinya di jalan Allah SWT dan .

Imam Mahdi Dari Malaysia

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 2.00

Bismillahirrahmanirrahim. Dengan nama ALLAH, pak cik buka bicara. Syukur, ada antara pengomen kita berkongsi ilmu dengan kita. Pak cik sendiri tak tahu dan pak cik .

Halaman Rindu Ummiadam

Diterbitkan pada Friday, 19 August 2016 Pukul 3.56

Pastinya ramai yang terperanjat dengan tajuk posting kali ini. Yer ini benar. Pada hari ini, 29 April 2016, secara rasmi suamiku telah menikah seorang lagi..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.