What's New?

amalan sakti

Neomisteri Portal Berita Misteri

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 21.43

Portal Berita Misteri Koleksi Cerita Seram. Heboh Kesurupan Masal di Malaysia, Mendunia; Seram, Kamera CCTV Rekam Aksi Hantu Ganggu Bayi. Aji Bayu Badra,adalah ilmu yang masih sangat di rahasiakan oleh sebagaian besar paranormal di Indonesia,karena siapa saja yang memiliki ilmu ini akan di anggap seperti orang yang sakti,karena dengan s….

Prabu Siliwangi, Raja Sakti Dari Tanah Pasundan

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 2.08

Neomisteri - Bagi masyarakat Sunda atau Jawa Barat, siapa yang tidak mengenal nama Prabu Siliwangi. Raja Pajajaran yang identik dengan Harimau Putih itu dikenal . REKREASI PIKIRJust Another Really Simple Personal Blogging Style Beranda Kontak Isi Blog ▼Selasa, 19 Mei 2015Maksud Manunggaling Kawula Gusti Syekh Siti JenarSaudara Muslimin muslimat ,sebel….

Kampus Orang Samar Persaudaraan Lintas Batas

Diterbitkan pada Wednesday, 18 May 2016 Pukul 4.56

Persaudaraan Lintas Batas QUL HUWA ALLAAHU AHAD Katakanlah: “Dia-lah Allah, Yang Maha Esa. ALLAAHU ALSHSHAMAD. BERIKUTtranskrip penuh temu bual dengan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak yang juga Presiden Umno bersempena sambutan Ulang Tahun Ke-70 Umno pada 11 Mei, di pejabatnya baru-baru ini. Tem….

Mendadak Kaya Dengan Amalan Penarik Rezeki

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 15.24

Ulasan singkat kali ini adalah jawaban bagi anda yang merasa sudah melakukan amalan sukses/amalan penarik rezeki namun setelah beberapa hari/beberapa minggu belum ada . EYANG MPUH KUALA TERANGGANU Datuk  Kuala Terangganu Mbah MustafaMbahDatuk Mustafa Adalah Dukun Pelet Keramat Yang Selalu MenyelesaikanPermintaan Bantuan Seseorang Yang Memilki Kesuliatan Hidup Dal….

Rahsia Ilmu Sakti Mistik

Diterbitkan pada Wednesday, 18 May 2016 Pukul 19.01

Akademi Tenaga Dalam Aurailahi ini diwujudkan adalah semata-mata untuk membantu anda secara alternatif untuk menyelesaikan segala masalah sama ada dari segi kewangan Inilah Kalung Aura, Kalung Energi Untuk Buka Aura Secara Cepat, Mudah Dan Alamiah. Dengan Menggunakan Kalung Aura, Aura Anda Akan terpancar Cerah Cemerlang. Jemaah Pondok Alam Mistik akan menjalankan rawatan jarak jauh dan berdoa selama sebulan agar anda atau orang yang disayangi mendapat BERKAT atau apa-apa yang anda ingini. Dapatkan wang, kejayaan, ilmu…Ditengah derasnya hujan angin, sosok Bung Karno yang kala itu masih menjadi bocah angon yang berlari kecil menelusuri jalan setapak menuju bukit gorong, yang terletak di sebelah kanan sungai Penyu Cil….

Misteri,paranormal & Sakti Peristiwa

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 7.59

Selamat datang ke Bod Misteri, Paranormal & Sakti. Anda di sini untuk berbincang atau berbicara tentang perkara di dunia sekeliling anda yang kadangkala tidak logik.. Meraih Kebahagiaan Muslimah di Atas Jalan Salaful UmmahSemarak Ramadhan YPIA Yogyakarta 1437H / 2016M Posted: 23 May 2016 06:17 PM PDT Bismillahirrahmanirrahim Alhamdul….

Ayat-ayat Sakti Yang Berkesan

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 18.44

Pesan awal dan anda mendapat: Ayat-Ayat Sakti Yang Berkesan (buku 88 muka surat oleh Johan Alim); Batu Azimat Asli Mistik yang dijampi khas salah satu cara agar cepat kaya adalah dengan mengaktifkan energi kekayaan ke dalam diri Anda melalui sarana metafisik batu sulaiman.. 140 Jenis Ayat Mantera Dan Ratib Menakjubkan Yang Boleh Mengabulkan Semua Kemahuan, Keinginan Dan Hasrat Hati Anda! Anda boleh menjadikan apa saja yang anda mahu dengan kata-kata sakti dalam buku yang…Mustika Khodam Ganas Berwujud KeraMUSTIKA KHODAM GANAS BERWUJUD KERA MUSTIKA BERTUAH INI DIDAPATKAN DARI GUNUNG MURIA. MUSTIKA INI MEMILIKI KHODAM GANAS YANG TAAT DAN TUNDUK KEPADA TUANYA. KHODAM MUST….

Ilmu Pengasihan & Ilmu Pelet

Diterbitkan pada Thursday, 19 May 2016 Pukul 15.39

Ilmu Pengasihan atau Ilmu Pelet adalah sebuah ilmu supranatural yang berguna untuk mempengaruhi perasaan orang lain agar suka / sayang / jatuh cinta / takluk kepada . KUALA LUMPUR: Setiausaha Agung PKR Rafizi Ramli akan mengemukakan bukti berhubung dakwaan rasuah dalam kerajaan Selangor kepada presiden parti Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail pada mesyuarat PKR es….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -