What's New?

amalan pembuka aura wajah dan tubuh

Pusat Terapi Syifa : Oktober 2008

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 23.35

20 AMALAN SUPAYA MURAH REZEKI Amalan-amalan ini menjadi sebab Allah limpahi hamba-Nya dengan keluasan rezeki dan rasa kaya dengan pemberian-Nya..

Amalan Menambah Cahaya Aura Diwajah Cahaya Kalau Bahasa

Diterbitkan pada Monday, 18 July 2016 Pukul 3.22

Amalan menambah cahaya aura diwajah cahaya kalau bahasa 1. Amalan menambah cahaya Aura diwajahCahaya kalau bahasa ‘Arab nya adalah “NUR” Sedangkan Pada umumnya jenis batu badar besi memiliki bahan campuran antara batu dan bahan besi.kasiat,tuah dan manfaat batu badar besi banyak sekali kususnya sebagai pegangan . Markazul Hikmah AURA NUSANTARAThe Power of Nawaitu: “Niat-Yakin-Pasrah-Wujud”Ijin DepKumDang no 73/2011/IVAlamat Markaz : Perum BCL (Bawen City Land), sebelah SMK Negeri I Kec. BAWEN, Kab. Semar….

Http://riyadhohayatkursi.com/

Diterbitkan pada Monday, 18 July 2016 Pukul 19.00

.

Ilmu Pelet Pengasihan Mahabbah Mantra Ilmu Pelet Dan Doa

Diterbitkan pada Wednesday, 20 July 2016 Pukul 3.20

Kumpulan ilmu pelet wanita, mantra pelet pemikat wanita, ilmu pengasihan, mantra penakluk wanita, amalan mahabbah, ajian pelet, mantra pelet, doa pelet.

Perguruan Sukma Insani Johor Bahru

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 1.12

Aura Selimut Kabus iaitu bila diterawang akan nampak kosong (di scan orang ), yang menerawang menjadi kacau, tertidur, tak jelas, tidak kelihatan jelas dan musuh .

Amalan Kekayaan Doa Nabi Sulaiman

Diterbitkan pada Monday, 18 July 2016 Pukul 19.43

Amalan Kekayaan Doa Nabi Sulaiman tanpa puasa praktis tidak mengandung khodam dan tumbal sehingga aman tanpa pantangan karena ilmu pesugihan putih islamiSalam. saya agak tertarik dengan doa ini kerana ia berkait rapa dengan penyelidikan yang sedang saya jalankan. Jika dirujuk kepada Majmu’ Syarif dan doa yang . Normal0falsefalsefalseINX-NONEX-NONE MicrosoftInternetExplorer4 ….

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 14.16

Vote for iceFilms.info on globolister:

Cahaya Allah (nur Ilahi) Yang Memancar Dari Tubuh Orang

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 12.32

Jin fasik dan kafir tidak berani mendekat orang yang taat beribadah, mereka merasa panas berada didekatnya. Cahaya yang memancar dari tubuh orang mukmin ahli ibadah .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -