What's New?

amalan pancing ikan

Bagaimana Menjaga Peralatan Memancing - Kelab Atur

Diterbitkan pada Friday, 12 February 2016 Pukul 5.03

Bagaimana menjaga peralatan memancing ? A. Sukan memancing hari ini diceburi oleh semua golongan masyarakat. Yang berpendapatan tinggi ,sederhana dan rendah semuanya ada..

Blog Pemancing Professional

Diterbitkan pada Friday, 12 February 2016 Pukul 21.16

November… selalu orang kata bulan ni musim bulan tengkujuh… aair sejuk. Ikan main atas-atas jer. Apa lagi.. masa ni la nak test umpan musim tengkujuh..

Isu Semasa Dalam Sistem Pendidikan ~ Isu Sekolah

Diterbitkan pada Friday, 12 February 2016 Pukul 9.28

Selain isu-isu yang dikemukakan di atas, terdapat pelbagai lagi isu yang timbul berkenaan pencapaian Dasar Pendidikan Kebangsaan, antaranya: Kepimpinan .

Bahasa Nadi Bangsa - Panitiabmskbt.blogspot.com

Diterbitkan pada Thursday, 11 February 2016 Pukul 22.15

Pendedahan ini memberikan banyak faedah kepada mereka. Antaranya, murid-murid boleh meluaskan pengetahuan dan minda mereka melalui penggunaan internet..

Ju Gik Ngail - Jaul, Pancing & Ngail

Diterbitkan pada Thursday, 11 February 2016 Pukul 10.33

Teknik Mengawal Joran. Tabiat sesetengah ikan terutama ikan yang bermain didasar laut atau sungai, untuk melepaskan diri ialah dengan cara melarikan diri di celah .

Ilmu Agar Mancing Dapat Ikan Banyak Dan Besar - Youtube

Diterbitkan pada Saturday, 24 May 2014 Pukul 6.59

ilmu ini adalh Ilmu agar Mancing dapat ikan banyak dan besar dengan mudah silahkan amalkan ilmu ini jika ada pertanyaan silahkan add G+ saya dan .

Spesis Ikan Sungai Pahang - Fadir78.blogspot.com

Diterbitkan pada Saturday, 13 February 2016 Pukul 19.21

Spesis ikan2 di atas adalah antara jenis ikan yg telah bejaya aku pancing walau pun ianyer tidak lah bersaiz besar tetapi pengalaman utk bertarung dengan .

7 Keluarga Ikan Hiasan Paling Popular Di Malaysia

Diterbitkan pada Thursday, 11 February 2016 Pukul 6.58

Ikan hiasan merupakan antara satu industri yang sangat berpotensi tinggi untuk dimajukan.Malahan masyarakat Malaysia merupakan antara penggemar ikan hiasan..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -