What's New?

amalan nabi yusuf

Kesahihan Fadhilat Amalan Di Dlm

Diterbitkan pada Thursday, 19 May 2016 Pukul 0.23

Bulan Rejab merupakan salah satu bulan dari 12 bulan-bulan Islam. Bulan Rejab mengandungi peristiwa-peristiwa bersejarah kepada orang Islam dimana berlakunya . Doa kecantikan untuk menaikan seri wajah atau muka daripada surah nabi yusuf.Bagi sesiapa yang mengkehendaki supaya muka atau wajah nya berseri perlulah ia membaca surah Yusuf Ayat 4 (sebaik baiknya….

Tentang Kesahihan Amalan Dan Fadilat Syaaban

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 11.45

Soalan: al-Fadil Dr Asri yang dikasihi, sekarang kita berada dalam Bulan Syaaban. Apakah amalan yang patut kita lakukan. Saya dengar macam-macam pendapat.. Doa kecantikan untuk menaikan seri wajah atau muka daripada surah nabi yusuf.  Bagi sesiapa yang mengkehendaki supaya muka atau wajah nya berseri perlulah ia membaca surah Yusuf Ayat 4 (sebaik baiknya….

Amalan Harian Yusuf Mansur

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 12.24

Buat yang benar-benar merasa sudah banyak westing timenya. Atau buang waktunya. Ngebut aja di amalan harian |Buku Yusuf Mansur 0816-140-1166Majmu’ Fatawa14/223 Syaikhul Islam Ibnu Taimiyyah. Faedah: Ibnu Qayyim al-Jauziyyah berkata: “Barangsiapa memperhatikan khutbah-khutbah nabi dan para sahabatnya . Bagi sesiapa yg menginginkan agar muka atau wajah nya berseri perlulah beliau membaca surah Yusuf Ayat 4 (sebaik baiknya selepas shalat)Ayo lah kita amalkan ayat pengasih surah Yusuf ayat 4 dan Sura…Bolehkah Dalam Islam, Memikat Wanita Yang Kita Sukai Dengan Amalan Surah Yusuf? Aku mencintai seorang wanita dan aku yakin dia-lah yang selama ini kucari. Aku ingin dia-lah calon istriku nanti, bolehk….

Doa Wirid Pengasihan Nabi Yusuf

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2016 Pukul 1.38

Doa wirid pengasihan nabi Yusuf merupakan amalan doa untuk memikat wanita tanpa puasa karena doa wirid pengasihan ini memliki khasiat untuk kewibawaan anda.  Untuk siapa yang menginginkan agarmuka nya berseri perlulah beliau membaca surah Yusuf Ayat 4 (sebaik baiknya setelah shalat) Mari lah kita amalkan ayat pengasih surah Yusuf ayat 4 & Surah Thahaa a….

Amalan Pembuka Pintu Rezeki Ayat Seribu Dinar

Diterbitkan pada Sunday, 15 May 2016 Pukul 20.09

Amalan Pembuka Pintu Rezeki Ayat Seribu (1000) Dinar. Wirid Rezeki Asmaul Husna dan Al Qur'an, Ilmu Menjadi Kaya Secara Islami. INI RAHSIA DARI DOA NABI YUSUF AS SUPAYA WAJAH TAMPIL CANTIK DAN BERSERI YANG BOLEH DIAMALKAN LELAKI DAN PEREMPUAN.Doa kecantikan untuk menaikan seri wajah atau muka daripada surah nabi yusuf.  Ba….

Ust Yusuf Mansur "amalan Agar Cepat Dapat Jodoh" Ceramah

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2016 Pukul 16.47

Ust Yusuf Mansur "Amalan Agar Cepat Dapat Jodoh" Ceramah Terbaru 2015 Kumpulan ceramah Agama Islam Terbaru,Terpopuler,Terlengkap dan Terupdate sepanjang KEHAMILAN adalah nikmat hidup dan anugerah istimewa yang dikurniakan oleh Pencipta kepada kaum wanita. Nikmat ini lebih menyerlah dengan kelahiran bayi sihat dan . Dunia Wanita - Bagi sesiapa yang menginginkan agar muka atau wajah nya berseri perlulah beliau membaca surah Yusuf Ayat 4 (sebaik baiknya selepas shalat) Ayo lah kita amalkan ayat pengasih surah Yusuf…Bolehkah Dalam Islam, Memikat Wanita Yang Kita Sukai Dengan Amalan Surah Yusuf? Aku mencintai seorang wanita dan aku yakin dia-lah yang selama ini kucari. Aku ingin dia-lah calon istriku nanti, bolehk….

Ilmu Hikmah, Perguruan Ilmu Hikmah Ustadz Masrukhan

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 9.08

Nabi Yusuf adalah Nabi yang terkenal dengan ketampanan dan daya tarik nya dalam menaklukkan hati. Ketampanan atau daya pengasihnya Nabi Yusuf adalah sangat luar biasa . Doa kecantikan untuk menaikan seri wajah atau muka daripada surah nabi yusuf.  Bagi sesiapa yang mengkehendaki supaya muka atau wajah nya berseri perlulah ia membaca surah Yusuf Ayat 4 (sebaik baiknya….

Ilmu Pengasih Cahaya Nabi Yusuf

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 5.14

Ilmu pengasih cahaya nabi yusuf ni boleh guna untuk sesiapa sahaja kan..betul tak. Untuk siapa yang menginginkan agarmuka nya berseri perlulah beliau membaca surah Yusuf Ayat 4 (sebaik baiknya selepas shalat) Mari lah kita amalkan ayat pengasih surah Yusuf ayat 4 & Surah Thahaa ayat….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -