Komodo Tour Leisure in Komodo and flores island is a local tour operator base in Labuan Bajo Flores – Indonesia. Our main goal is to arrange the Great trip Komodo and Flores Island. we have friendly staff and the helpful Guide that would handle you during the trip with us. Our business has been running the last 10 years, and our primary focus to

What's New?

amalan mengembalikan barang yang hilang

Rawatan Resdung Yang Mudah Di Rumah!!!

Diterbitkan pada Saturday, 23 September 2017 Pukul 14.19

RESDUNG.. Satu penyakit yang boleh dikatakan semua orang ada Cuma yang berbeza antara individu adalah kuat atau tidak sahaja Memandangkan saya adalah . 1.MENURUNKAN BERAT BADANJika anda mengalami berat badan yang berlebihan, air limau nipis yang anda minum boleh menurunkan berat badan anda. ·Caranya : sediakan dua biji limau nipis atau limau kastur….

Amalan Dan Doa Supaya Terbebas Dari Hutang Dan Rejeki

Diterbitkan pada Sunday, 1 October 2017 Pukul 15.43

Punya hutang pastilah tidak enak dirasa. Hidup serasa tidak bebas dan tidak tenang. Mau jalan ke kanan takut ketemu orang yang dihutangi, mau ke kiri takut ketemu 8- Wanita rahim kembang yang tidak datang bulan atau ada masalah period. AMALAN ATAU CARA UNTUK MENGETAHUI PENCURI ATAU MENGEMBALIKAN BARANG YANG HILANG KARENA PENCURIAN DAN ATAU MENGEMBALIKAN ORANG YANG MINGGAT/KABUR DARI RUMAH TANPA PAMITAN Berikut amalan untuk mengembal…Penjagaan luka pembedahan tidak boleh dipanggil mudah. Mustahak bagi kita untuk mengetahui cara yang tepat penjagaan luka caesarean agar ia lekas sembuh, tidak bernanah dan tidak mudah meretas. Mahu l….

Fadhilat Dan Kelebihan Ayat-ayat Quran

Diterbitkan pada Monday, 2 October 2017 Pukul 2.34

Hendaklah kita membaca Al-Quran setiap hari kerana: Di dalam hadith bahawa Rasulullah SAW bersabda: Hendaklah baca Al-Quran kerana ia akan datang pada hari. Freemasonry - ARAHAN THE vendita TINGGI DAN MAJLIS VATICAN KEDUA THE (By John Vennari)Freemasonry DAN ARAHAN vendita HIGH Isnin Ogos 10, 2015 Freemasonry dan Arahan daripada Alta VenditaUntuk menyim….

Karangan Karangan Spm, Upsr, Pt3

Diterbitkan pada Sunday, 1 October 2017 Pukul 8.12

Pada hari Jumaat yang lalu, sekolahku iaitu Sekolah Rendah Kebangsaan Seri Indera telah mengadakan Hari Kantin peringkat sekolah. Hari Kantin ini diadakan di tempat Kepada semua rakyat Malaysia yang cinta Negara Bertuah ini. Ingin saya maklumkan bahawa Parti Pribumi Bersatu Malaysia sudah tertubuh dengan rasminya.. Keutamaan dan manfaat dari Nama – Nama Allah (Asmaul Husna) telah banyakdirasakan oleh banyak orang. Oleh sebab itu saya mencoba merangkum daribeberapa buku yang membahaskeutamaan dan manfaat da….

Buku Catatan Pertama

Diterbitkan pada Saturday, 30 September 2017 Pukul 9.32

Kedai Haiwan Kesayangan Arina menerima invois daripada Farmasi Penawar bernilai RM2 800 pada 30 Ogos 2007. Invois ini adalah untuk ubat-ubatan haiwan yang telah .    Ilmu Kejawen Sunan Kalijaga  Sunan Kalijaga adalah ulama yang namanya paling banyak disebut masyarakat Jawa. Beliau adalah legenda nyata dari tumbuh dan berkembangnya Islam di….

Mengenal Hukum Wadh’i Dalam Ushul Fiqih

Diterbitkan pada Monday, 2 October 2017 Pukul 16.46

Mengenal Hukum wadh’i Dalam Ushul Fiqih – Islam adalah agama yang sempurna, yang hukum dan aturannya mencakup segala bidang dan aspek kehidupan manusia. Dalam . Assalamualaikum warohmatullahi waba rakatu Program Sosial Bulan September 2017 Nur Alif Pajajran  minyak aura72 super A. Produk Instan Langsung Pakai1.  Minyak Aura Spesial 72 – Dikarenakan  m….

Fadilat Dan Kelebihan Asmaul Husna – 99 Nama Allah

Diterbitkan pada Friday, 29 September 2017 Pukul 10.02

Asmaul Husna. Dalam agama Islam, Asmaul Husna (bahasa Arab: اسماء الله الحسنى) adalah sembilan puluh sembilan (99) asma (nama) Allah SWT yang terbaik.. GHAUTSIYAH (PENOLONGDANPEMBIMBINGZAMAN)A. Sunnah Rasulullah Saw1. Kesempurnaan Sunnah Setiap nabi atau rasul mendapat tugas dari Allah Swt, sesuai kondisi kaumnya. Sejak Nabi Adam As sampa….

Blog Reem Doorgift

Diterbitkan pada Tuesday, 3 October 2017 Pukul 0.17

Jika dahulu, item utama yang menjadi pilihan, kini ramai bakal pengantin lebih terbuka untuk memilh item-item lain sebagai alternative untuk dijadikan tanda ingatan . Keutamaan dan manfaat dari Nama – Nama Allah (Asmaul Husna) telah banyakdirasakan oleh banyak orang.  Oleh sebab itu saya mencoba merangkum daribeberapa buku yang membahas keutamaan dan manfaat da….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -