What's New?

amalan mengembalikan barang yang hilang

Bacaan Dzikir Yang Sesat Dan Menyesatkan

Diterbitkan pada Thursday, 23 November 2017 Pukul 4.17

Oleh Fadhil ZA Berdzikir mengingat Allah adalah kegiatan yang banyak diperintahkan Allah dalam Al Qur’an, bahkan dalam surat An Nisa ayat 103. DAP akan perintah Malaysia selepas PRU 14? KANUN  -  November 8, 2017 3:47 pmBaru-baru ini pada 5/11/2017, Perdana Menteri Malaysia, Datuk Sri Najib Tun Razak menyatakan dalam ucapannya di hadapan p….

Fadilat Dan Kelebihan Asmaul Husna – 99 Nama Allah

Diterbitkan pada Thursday, 23 November 2017 Pukul 0.21

Asmaul Husna. Dalam agama Islam, Asmaul Husna (bahasa Arab: اسماء الله الحسنى) adalah sembilan puluh sembilan (99) asma (nama) Allah SWT yang terbaik.Saya merujuk kepada kontroversi terkini melibatkan sebuah hotel yang tidak membenarkan kakitangan di kaunter depan memakai tudung. Saya yakin majoriti rakyat Malaysia . Perlu andaketahui, pada postingan Doa Memohon Agar Barang Yang DicuriDikembalikan. Simpan Doa Ini Untuk Digunakan Bila Perlu ini, kamiberupaya menyiapkan data seakurat mungkin berikut sumbernya,…“Artinya : Alangkah jeleknya kata-kata yang keluar dari mulut mereka, mereka tidak berkata (sesuatu) kecuali dusta” [Al-Kahfi : 5] Orang-orang yang menebarkan isu dusta tentang adanya hubungan Dakwah ….

E Beauty Sauna: Set Sauna Paling Murah

Diterbitkan pada Wednesday, 22 November 2017 Pukul 4.40

Kami adalah pembekal dan pemborong produk Sauna yang ditempah khas dari kilang dan sangat2 berpengalaman Kami tidak mengambil dari mana2 pembekal yang tidak diketahui . Ini 5 Amalan Doa Mencari Barang Hilang Karena Dicuri, Lupa Atau Disembunyikan Makhluk Gaib Assalamualaikum, ustadz. Ibu saya pernah kehilangan uang di rumah. Saat kejadian ibu saya tidak ada dirumah. ….

Adakah Selamat Bagi Wanita Hamil Untuk Berpuasa

Diterbitkan pada Friday, 24 November 2017 Pukul 11.04

Sepanjang bulan Ramadan, ramai di kalangan kita yang bersungguh-sungguh mengejar barakah yang berada di dalamnya dengan mengerjakan amalan berpuasa dengan sempurna.. Foto: Ilustrasi(FissilmiKaffah.com) - Sekitar 14 abad yang lalu, telah berdiri sebuah negara yang menjadikan Al-Quran sebagai landasan undang-undangnya. Sebuah negara yang mampu menyatukan seluruh uma….

Amalan Pengasihan Dengan Surat Yusuf Ayat 31

Diterbitkan pada Wednesday, 22 November 2017 Pukul 7.10

Ayat yang menceritakan kisah itu adalah ayat 31 surat Yusuf. Ayat ini kemudian sering dijadikan wasilah untuk berdoa kepada Allah swt agar diberi aura seperti Nabi Terma dan Syarat ini hendaklah dibaca bersama dengan risalah yang dikeluarkan oleh pihak Agrobank (“Bank”) mengikut jenis akaun yang dibuka oleh Pelanggan.. oleh Alhabib Quraisy Baharun DO'A AGAR BARANG YANG HILANG BISA KEMBALI Faedah : Pengalaman beberapa teman yang kehilangan sesuatu seperti dompet, kunci, uang dan barang berharga lainnya dengan izin Al…KEBUTUHAN UMAT KITA SEKARANG AKAN FIQH PRIORITAS   Kacaunya Timbangan Prioritas pada UmatApabila  kita  memperhatikan  kehidupan  kita  dari   berbagai sisinya  --baik dari segi material maupun spir….

Khasiat Garam Bukit Dalam Perubatan Islam

Diterbitkan pada Friday, 24 November 2017 Pukul 17.02

Amalan mandi dengan air garam bukit adalah satu keperluan harian untuk merasai kesegaran dalam merangsang semula mana-mana bahagian organ dalam badan yang telah . Kehilangan barang berharga tentu membuat gusar. Entah hilang karena lupa atau mungkin hilang karena dicuri. Mungkin barang itu adalah sesuatu yang sangat berharga seperti perhiasan emas berlian, mobil….

Rawatan Resdung Yang Mudah Di Rumah!!!

Diterbitkan pada Wednesday, 22 November 2017 Pukul 14.55

RESDUNG.. Satu penyakit yang boleh dikatakan semua orang ada Cuma yang berbeza antara individu adalah kuat atau tidak sahaja Memandangkan saya adalah . Kehilangan barang berharga tentu membuat gusar. Entah hilang karena lupa atau mungkin hilang karena dicuri. Mungkin barang itu adalah sesuatu yang sangat berharga seperti perhiasan emas berlian,….

Parti Pribumi Bersatu Malaysia ← Chedet

Diterbitkan pada Thursday, 23 November 2017 Pukul 13.00

Kepada semua rakyat Malaysia yang cinta Negara Bertuah ini. Ingin saya maklumkan bahawa Parti Pribumi Bersatu Malaysia sudah tertubuh dengan rasminya.. Hendaklah kita membaca Al-Quran setiap hari kerana: Di dalam hadith bahawa Rasulullah SAW bersabda: Hendaklah baca Al-Quran kerana ia akan datang pada hari kiamat untuk mensyafaati di atas pihak p….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -