What's New?

amalan mengembalikan barang yang hilang

Kaifiat Bacaan Surah Yaasin Untuk Mengembalikan Barang Hilang

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2016 Pukul 11.54

Oleh: Tuan Guru Dato’ Dr. Haron Din. Kaedah yang dinyatakan di sini adalah satu ikhtiar yang boleh diamalkan bagi bermohon kepada Allah SWT agar barang yang hilang BUKU CATATAN PERTAMA DAN KEGUNAANNYA. 1. Jurnal Am: (Invois bukan barang niaga, Memo, dll.) Mencatat urusniaga-urusniaga berikut : a) Catatan pembukaan.. Puasa ramadhan sudah masuk 10 hari terakhir nih, artinya ada satu amalan yang bisa Anda lakukan untuk menyambut satu malam penuh kemuliaan Lailatul Qadar, yakni I’tikaf. I’tikaf memiliki arti berdiam …BimbinganIslam.comSelasa, 09 Ramadhan 1437 H / 14 Juni 2016 M Ustadz Firanda Andirja, MA Materi Tematik | Penghayatan Ramadhan⬇ Download Audio: bit.ly/BiAS-Tmk-Ramadhan1437-UFA-01 Video Sour….

Amalan Kesukaan Nabi Muhammad S.a.w Di Bulan Ramadhan

Diterbitkan pada Sunday, 26 June 2016 Pukul 21.14

AMALAN yang menghidupkan Ramadan ialah memperbanyakkan sedekah kerana sikap bermurah hati pada Ramadan adalah dituntut. Ibn Abbas melaporkan: “Rasulullah adalah **Ahlan Ya Syahra Ramadhan Al Mubarak 1437H! Didoakan Semua Pesakit Yang Telah Menerima Rawatan di KISWAH DISEMBUHKAN ALLAH TAALA. AMIN**. بِسۡـــــــــمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــــيمِ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ .Surah Ali Imran mengandungi banyak sekali keutamaan, fadhilat dan khasiat yang bo…🌍 BimbinganIslam.comSelasa, 09 Ramadhan 1437 H / 14 Juni 2016 M👤 Ustadz Firanda Andirja, MA📔 Materi Tematik | Penghayatan Ramadhan⬇ Download Audio: bit.ly/BiAS-Tmk-Ramadhan1437-UFA-01📺 Video Sourc….

Markas Keluarga Besar Kampus Wong Alus

Diterbitkan pada Tuesday, 28 June 2016 Pukul 23.27

Fadhilah: ini adalah doa pedang kemenangan atas musuh yang dholim. Dimulai dengan membaca tawassul: ‘IILAA HADROTI NABIYAAL MUSTAFAA SAYIDUNA WAMAULANA MUHAMMAD . Surah Ali Imran mengandungi banyak sekali keutamaan, fadhilat dan khasiat yang boleh dijadikan sebagai doa pelindung, pembuka rezeki, pengasih, perawatan dan doa.Rasulullah ﷺ bersabda: “Sesiapa mempel….

Produk Garam Bukit Hilamaya Secara Borong

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2016 Pukul 1.17

Jualan Produk Garam Bukit Himalaya Secara Runcit & Borong (Sabun, Rendaman, Mandian & Masakan). Penenang QolbiAllah dan Segenap Malaikat Bershalawat Kepada Nabi Muhammad Membaca Sholawat itu sangatlah besar sekali hasiatnya dan mengamalkan shalawat  sangatlah di cintai Allah dan Rosulullah, di….

Fadhilat Dan Kelebihan Ayat-ayat Quran

Diterbitkan pada Tuesday, 28 June 2016 Pukul 12.07

Hendaklah baca Al-Quran kerana ia akan datang pada hari kiamat untuk mensyafaati di atas pihak pembacanya. 1. Surah Al-Fatihah-Penawar segala penyakit. Normal0falsefalsefalseEN-USX-NONEX-NONE ….

Was-was (obsessive Compulsive Disorder)

Diterbitkan pada Tuesday, 28 June 2016 Pukul 13.47

Soalan: Assalamualaikum Tuan Haji Lokman, saya Karim berumur 25 tahun, berasal dari Besut Terengganu. Masalah saya ialah semenjak 2 bulan yang lalu saya kerap . Normal021falsefalsefalseMSX-NONEX-NONE MicrosoftInternetExplorer4 ….

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Tuesday, 28 June 2016 Pukul 6.24

Vote for iceFilms.info on globolister:

Jualan Tasbih Digital Secara Borong

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2016 Pukul 19.47

Kepakaran Kami Adalah Membantu Memudahkan ANDA Untuk Membuatan Amalan Berzikir . serta tidak terlupa / tersilap kiraan Dengan TASBIH DIGITAL. KAMI M enjual TASBIH . 🌍 BimbinganIslam.comSelasa, 09 Ramadhan 1437 H / 14 Juni 2016 M👤 Ustadz Firanda Andirja, MA📔 Materi Tematik | Penghayatan Ramadhan⬇ Download Audio: bit.ly/BiAS-Tmk-Ramadhan1437-UFA-01📺 V….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -