What's New?

amalan menarik barang dari alam ghaib

Kunci Ilmu Ghaib

Diterbitkan pada Sunday, 15 May 2016 Pukul 22.11

Pusat Gemblengan dan Pembelajaran Ilmu Ghaib: Primbon Ajian Ghaib,Sorog Alam Ghaib,Kumpulan Kitab Ghaib,Mantra Ilmu Ghaib,Pakar .

Kampus Orang Samar Persaudaraan Lintas Batas

Diterbitkan pada Wednesday, 18 May 2016 Pukul 4.56

Ilmu ini sbnrnya khusus utk mengambil emas dari alam ghaib namun bs jg utk menarik pusaka berkelas/ampuh. Bahkan apabila di istiqamahkan sbg dzikir maka insyaalloh . 21. Hai kaumku, masuklah ke tanah suci (Palestina) yang telah ditentukan Allah bagimu, dan janganlah kamu lari kebelakang (karena takut kepada musuh), maka kamu menjadi orang-orang yang merugi. 22. Me….

Markas Keluarga Besar Kampus Wong Alus

Diterbitkan pada Wednesday, 18 May 2016 Pukul 6.58

ALHAMDULILLAH, atas rahmat dan hidayah dari Allah SWT acara SILATURAHIM ALUMNI PROGRAM MASTER DAN IJAZAHAN KUBRO LIMA BELAS (15) ILMU pada hari JUMAT 6 MEI 2016 . Salam cinta kasih kepada anda semua, tulisan kali ini mungkin agak panjang, namun jika anda masih berminat mahu mengetahui rahasia berdoa yang ampuh, teruskan membaca artikel ini. Namun jika anda suda….

Ilmu Hikmah, Perguruan Ilmu Hikmah Ustadz Masrukhan

Diterbitkan pada Sunday, 15 May 2016 Pukul 14.47

Di situs ini, tersedia berbagai Kursus Ilmu Hikmah yang bisa Anda ikuti baik secara langsung maupun dari jarak jauh. Anda bisa memilih jenis Ilmu Hikmah sesuai Ilmu ini digunakan supaya kita dapat membuka mata ketiga yang boleh membuatkan kita tembus pandang. Sesiapa yang berminat boleh belajar secara percuma di sini. Ayat 5:Ini adalah intisari surah Fatihah ini. Tiga ayat sebelum ini adalah untuk Allah. Ayat ini pula Allah kata Dia kongsi dengan kita. إِيَّاكَ نَعْبُدُHanya kepada Kamu sahaja yang kami sembah; T….

Kunci Ilmu Laduni Kunci Ilmu Ghaib

Diterbitkan pada Tuesday, 17 May 2016 Pukul 1.58

Cara Mendapatkan Kunci Ilmu Laduni dari Allah Menurut Al Qur’an dan Hadist Bismillahir rohmanir rohim, Sebelum membaca artikel ini, mari luruskan dahulu yaqin kita . BERANI MEMBUAT PILIHANVideo sihir kedai guna tanah kubur, penjelasan daripada netizen mengejutkan!Isteri lumpuh, suami rakam aksi persetubuhan dengan pembantu rumah di Suban….

Pengaruh Islam Di Alam Melayu

Diterbitkan pada Tuesday, 17 May 2016 Pukul 19.59

Pengaruh islam di alam melayu 1. PENGARUH ISLAM DI ALAM MELAYU PENDAHULUAN Alam Melayu sering juga disebut sebagai Kepulauan Melayu atau "Malay Archipelago . PELATIHAN GENDAM ONLINE!!! Mengingat banyaknya permintaan dari member Generasi Kristal untuk dibukanya kelas Pelatihan Gendam secara Online, maka dengan ini kami persembahkan untuk anda, Paket GEND….

Kemampuan Mengendalikan Api Dengan Pikiran

Diterbitkan pada Monday, 16 May 2016 Pukul 16.04

your blog description!! Benda ini bisa saja misalnya sebuah paku atau seekor binatang berbisa yang dikirim secara gaib untuk dimasukkan ke tubuh seseorang dengan "Setelah pengisian ilmu hikmah, Alhamdulillah, Orang yang berhutang dengan saya sudah mulai membayar hutangnya dan saya selamat dari beberapa percubaan sihir terhadap . Assalamualaikum, selamat maju jaya dan salam cinta kasih buat para pembaca semua. Walaupun pada tulisan lalu saya berniat mahu menulis sinambungan mengenai kaedah menarik rezeki melalui kaedah "mengum….

Cara Memanggil Uang Ghoib Dalam

Diterbitkan pada Wednesday, 18 May 2016 Pukul 16.16

2. Amalan mendatangkan uang/harta dari ALLAH SWT. Basmalah 7X tahan nafas; Istigfar 7X tahan nafas; Syahadat 7X tahan nafas; Sholawat Nabi 7X tahan nafas.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -