What's New?

amalan dapat bercakap dengan jin islam

Mencari Jodoh Dengan Doa Pengasih (doa Pelembut Hati Suami

Diterbitkan pada Saturday, 1 March 2014 Pukul 6.58

Mencari Jodoh dengan Doa Pengasih http://tinyurl.com/doapengasihmintajodoh anda ingin berkahwin? namun jodoh yang dicari tidak kunjung tiba? Sedih?.

Imam Mahdi Itu Dari Malaysia

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 19.27

Bismillahirrahmanirrahim. Dengan nama ALLAH, pak cik buka bicara. Syukur, ada antara pengomen kita berkongsi ilmu dengan kita. Pak cik sendiri tak tahu dan pak cik . Kisah diri terkena santau atau disantau bukan sesuatu yang pelik pada masa kini. Namun tidak dapat dibayangkan masih ada lagi manusia yang berfikiran kolot dan tidak bertamadun! Sehingga sanggup menja….

Cara-cara Memimpin Hati – Usaha Taqwa

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2016 Pukul 13.27

Nafsu kita juga selalu membuatkan kita kelu dan takut untuk bercakap bila berhadapan dengan orang-orang besar atau raja. Sedangkan bercakap benar di hadapan raja yang .

Menawarkan Rawatan Islam,rawatan Sihir,histeria,santau

Diterbitkan pada Tuesday, 24 May 2016 Pukul 2.40

20 AMALAN SUPAYA MURAH REZEKI Amalan-amalan ini menjadi sebab Allah limpahi hamba-Nya dengan keluasan rezeki dan rasa kaya dengan pemberian-Nya.. Paling SERAM !! "SETIAP PETANG SAYA NAMPAK LEMBAGA PEREMPUAN BERBAJU PUTIH BERDIRI DI PINTU SAMBIL TERSENYUM" - USTAZ KAZIM ELIASAuthor -  Husda Liana Date - Wednesday, March 30, 2016 Berita Go….

Rawatan Islam,rawatan Sihir,rawatan Santau,saka & Aura

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 19.20

Saya sebagai anak jati Selangor ingin menyebarkan kaedah RAWATAN ISLAM fardu kifayah seperti rawatan sihir,rawatan santau,rawatan saka & aura seri untuk penduduk Shah . Israk Mikraj Israk Mikraj adalah satu peristiwa besar dalam sejarah hidup Rasululah dan dalam sejarah umat Islam. Peristiwa Israk dan Mikraj ini didahului dengan beberapa peristiwa yang mendukacitakan….

Prinsip-prinsip Asas Islam

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 10.55

Seluruh aktiviti Mukmin yang dilakukan dengan niat yang baik dan cara yang tidak bercanggah dengan syariah Islam, sama ada bertujuan untuk melaksanakan hak Allah .

Siri Bercakap Dengan Jin 1-10

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 20.59

Title Index BERCAKAP DENGAN JIN (JILID 1) - Cetakan Kelima (1997) 01. Bercakap dengan Jin 02. Bertemu Dengan Penunggu Babi Hutan 03. Tidur Di Rumah Bunian. Berikut ini adalah ajian pesona ilmu-ilmu gaib serbaguna. Ajian-ajian dibawah ini di ulas pertama kalinya oleh Ki Bayu Digdoyo (bayumalmsteen@gmail.com) Jangan lupa kunjungi juga blog Ki Bayu di https….

Pendidikan Islam Tingkatan 4 Slideshare.net

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 14.30

Pendidikan Islam Tingkatan 4 1. Bab 1 Manusia Perlu Bersyukur1.1:Intisari ayat• Allah beri peringatan kepada musyrikin Mekah mengambil iktibar terhadap . Soalan 81 Hukum syarak 3 bahagi iaitu SURUH, TEGAH & HARUS. Makna Bahagian 1 dan Bahagian ke-2 SURUH & TEGAH sudah dicerahkan mulai Soalan 72. Sekarang tiba masanya untuk kita cerahkan Bahagian ke-3….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -