What's New?

amalan dapat bercakap dengan jin islam

Menawarkan Rawatan Islam,rawatan Sihir,histeria,santau...

Diterbitkan pada Friday, 22 April 2016 Pukul 21.26

20 AMALAN SUPAYA MURAH REZEKI Amalan-amalan ini menjadi sebab Allah limpahi hamba-Nya dengan keluasan rezeki dan rasa kaya dengan pemberian-Nya.. DIALOG RAKYATAmbiga: Penderma RM2.6b Najib mungkin rakyat MalaysiaKEBENARAN RASANYA SUDAH SEMAKIN DEKAT Sampai mati tak rasa wang carumanPelajar perempuan dinasi….

Tanda Seorang Perempuan & Lelaki Dicintai Jin

Diterbitkan pada Sunday, 24 April 2016 Pukul 4.35

Tweet; Tweet; Artikel ini akan menerangkan tentang beberapa faktor yang akan dialami oleh seseorang apabila beliau dicintai jin 18 Sebab Jin Merasuk Manusia.. #Gangguan jin saka adalah perkara yang boleh dikatakan kerap juga berlaku dalam sesetengah keluarga masyarakat Melayu. Ia adalah keadaan bila mana seseorang itu dihuni tubuhnya atau didampingi oleh ji….

Mencari Jodoh Dengan Doa Pengasih (doa Pelembut Hati Suami...

Diterbitkan pada Saturday, 1 March 2014 Pukul 6.58

Mencari Jodoh dengan Doa Pengasih http://tinyurl.com/doapengasihmintajodoh anda ingin berkahwin? namun jodoh yang dicari tidak kunjung tiba? Sedih?. DIALOG RAKYATAmbiga: Penderma RM2.6b Najib mungkin rakyat MalaysiaKEBENARAN RASANYA SUDAH SEMAKIN DEKAT Sampai mati tak rasa wang carumanPelajar perempuan dinasi….

Ayat-ayat Pendinding Yang Boleh Membuatkan Jin Dan Syaitan...

Diterbitkan pada Saturday, 23 April 2016 Pukul 22.44

Waalaikumsalam, Saya kurang pasti dengan masalah sebenar yang dihadapi tentang lebam peha dan sebagainya kerana ianya memerlukan pemeriksaan doktor kesihatan dan juga .

Gangguan Sihir Dan Saka Mingguan Malaysia

Diterbitkan pada Thursday, 21 April 2016 Pukul 2.58

Soal jawab perubatan Al-Quran bersama Hj. Lokman Abd Hamid Soalan: Nama saya Puan Roqaiyah dari Umbai, Melaka. Saya berumur 45 tahun. Sejak lima tahun yang lepas . #Gangguan jin saka adalah perkara yang boleh dikatakan kerap juga berlaku dalam sesetengah keluarga masyarakat Melayu. Ia adalah keadaan bila mana seseorang itu dihuni tubuhnya atau didampingi oleh ji….

Siri Bercakap Dengan Jin 1-10

Diterbitkan pada Tuesday, 19 April 2016 Pukul 18.31

Title Index BERCAKAP DENGAN JIN (JILID 1) - Cetakan Kelima (1997) 01. Bercakap dengan Jin 02. Bertemu Dengan Penunggu Babi Hutan 03. Tidur Di Rumah Bunian. Ambillah masa membaca tentang kejadian masa lalu dan yang akan datang dan anda benar-benar tahu apa yang berlaku di Palestin pada hari ini. Ini serius! Apa yang Zionis lakukan dan yang lebih penting a….

Imam Mahdi Itu Dari Malaysia

Diterbitkan pada Sunday, 24 April 2016 Pukul 18.25

Bismillahirrahmanirrahim. Dengan nama ALLAH, pak cik buka bicara. Syukur, ada antara pengomen kita berkongsi ilmu dengan kita. Pak cik sendiri tak tahu dan pak cik . Ambillah masa membaca tentang kejadian masa lalu dan yang akan datang dan anda benar-benar tahu apa yang berlaku di Palestin pada hari ini.Ini serius! Apa yang Zionis lakukan dan yang lebih penting an….

Maqam-maqam Roh

Diterbitkan pada Saturday, 23 April 2016 Pukul 1.30

Islam2U - Islam itu satu cara hidup “Ya Allah, maafkanlah kesalahan kami, ampunkanlah dosa-dosa kami. Dosa-dosa kedua ibu bapa kami, saudara-saudara kami serta . Santau adalah merupakan satu bentuk amalan sihir yang sangat ditegah dalam Islam.Ini  kerana perbuatan tersebut  boleh memberi kemudharatan kepada orang yang disantau sehingga boleh membawa maut.Sel….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -