What's New?

aku ketagihan dengan kontol ayah yang besar

Kamus Gaul Indonesia

Diterbitkan pada Saturday, 1 June 2013 Pukul 7.00

My Advice: In the event that you possibility (and fashionable you won't), youngster forbid or neighbourhood pub online detach forms preparer, if is wind up local/regional incompetent or all-embracing experienced, 

Kisah Lagu Hantu Gaby

Diterbitkan pada Thursday, 1 May 2008 Pukul 12.54

Jauh kau pergi meninggalkan diriku . disini aku merindukan dirimu .. kini ku coba mencari penggantimu . namun tak lagi kan seperti dirimu . oh kekasih” Ehm BismiLLah… KONTOL said this on May 7, 2008 at 3:27 am | Reply. lAgU GeBy MnRuT setelah aku mendengar lagu itu, hatiku sangat tersentuh. begitu besar cinta yang tumbuh diantara mereka. cinta yang suci yang mungkin tidak di miliki orang lain. begitu besar pengorbanan cinta. SEMOGA 

Saya Kahwin Bukan Kerana Masalah Zuriat

Diterbitkan pada Friday, 26 July 2013 Pukul 4.03

Kalo dorang bahagia pesal tak sapot ko kat PC tu ascrap oiiii ni bukan pc mengejut, ko ckp dorang tgh keluar berdua, amboyyyy dorang gi shopping kat court mammoth ker cari katil besar sket ker bole muat 3 orang? .. Nmpk sgt bila ayah dayana xade kt Msia, naik tocang asraf..mentang2 org tu dah pi mekah..geram plak aku dgn dia ni…blh pecaya ke dia kata dayana & si gedik tu pegi brjalan2 brsama semasa dia buat sidang akhbar…aku dh xpecaya lngsung kt 

Muhammad Kepergok Menipu Seolah Punya Mujizat Dan...

Diterbitkan pada Friday, 24 January 2014 Pukul 0.03

Maka katakanlah: “Sesungguhnya yang ghaib itukepunyaan Allah, sebab itu tunggu (sajalah) olehmu, sesungguhnya aku bersama kamu termasuk orang-orang yang menunggu”. sembahlah Aku . Kenapa ? sebab Tuhan tidak haus di sembah2, kalau manusia berhadapan dgn DIA , pasti bertekuk lutut , karena betapa Besar, Agung dan MuliaNya DIA, gak usah disuruh atau diperintah ! Ketika istrinya pergi kerumah ayahnya, diperkosalah hamba istrinya itu.

Kena Batunya: Panglima Fpi Munarman Di Bogem Mentah...

Diterbitkan pada Tuesday, 27 November 2012 Pukul 8.24

Lalu kata malaikat itu kepada mereka : “Jangan takut, sebab sesungguhnya aku memberitakan kepadamu kesukaan besar untuk seluruh bangsa : Hari ini telah lahir bagimu Juru selamat, yaitu Kristus, di kota Daud” . Tanya : terus Ayah : karena pemimpin tertinggi kita Paus Benediktus XVI sudah menghembuskan kabar tentang Natal dan segala yang terjadi di sekeliling kelahiran Yesus di dalam bukunya yang berjudul “Jesus of Nazareth : The Infancy Narratives.

Faisal Rahman Diary: 23 Tulisan Softskill "hantu...

Diterbitkan pada Wednesday, 27 November 2013 Pukul 2.04

Nescaya anu ibu ketat dan biasa perah kontol bapak. Luarbiasa ni. Kata Wak tu pada bini aku. Tersengeh-sengeh bini aku bila mendengar keterangan Wak tu. Setelah membayar harga jamu-jamu tersebut dan sebelum beredar wak tu sekali lagi . Dah mula ketagih la tu. Aku agak Wak tu memang bela hantu raya. Mungkin dah banyak bini orang dikerjakannya termasuklah mangsa terbarunya “ bini aku. Kalau dibuatnya lagi macam malam tadi “ macam mana ye?

Kumpulan Bot Php For Facebook

Diterbitkan pada Monday, 31 March 2014 Pukul 16.19

fungsi robot. kalau yg full bot in one projeck yg make google script kan sudah pernah ada nah yg kali ini menggunakan php apa itu php,php itu adalah pemberi harapan palsu bahasa alaynya ckckckckckc fungsinya sendiri 

Mereka Yang Tersangkut Perkara Penghinaan Islam Di...

Diterbitkan pada Tuesday, 27 November 2012 Pukul 0.01

Satu-satunya informasi yang bisa dibaca hanya keterangan tentang diri pemilik facebook yang menggambarkan dirinya dalam kalimat begini,”Aku bukanlah seseorang yg cerdas & idealis. .. Tetapi kamu, kasihilah musuhmu dan berbuatlah baik kepada mereka dan pinjamkan dengan tidak mengharapkan balasan, maka upahmu akan besar dan kamu akan menjadi anak-anak Allah Yang Mahatinggi, sebab Ia baik terhadap orang-orang yang tidak tahu berterima 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -