What's New?

100 ayat pengasih mustajab

Ayat-ayat Pendinding Yang Boleh Membuatkan Jin Dan Syaitan

Diterbitkan pada Tuesday, 17 May 2016 Pukul 4.00

Terdapat banyak lagi ayat-ayat dari al-Quran yang anda boleh amalkan. Anda juga boleh menggunakan minyak wangi seperti Minyak Kasturi Anugerah – Penghindar Sihir .

Ilmu Pengasih, Cara Gila Mendapatkan Si Dia

Diterbitkan pada Monday, 16 May 2016 Pukul 12.51

Post kali ini menerangkan mengenai cara bagaimana untuk mengurat hati si dia dengan ilmu pengasihIlmu Ghaib dan Ilmu Hikmah tingkat tinggi dijamin anda akan merasakan getaran hikmah dan manfaat setelah proses pengisian - Terbukti Nyata dan juga menggunakan metode . AMALAN DI MALAM NISFU SYA’BAN (15 Sya'ban)Bagaimana cara merayakan malam Nisfu Sya’ban? Apakah ada amalan-amalan khusus?Menurut sebagian besar Ulama, antara lain adalah dengan memperbanyak ibadah dan ….

Kumpulan Mantra Pelet Ampuh Versi Jaran Goyang Serta Doa

Diterbitkan pada Monday, 16 May 2016 Pukul 20.08

More Share Forum - Indonesian Community » Forum » kongko-kongko » MISTERI » SUPRANATURAL » Kumpulan mantra pelet ampuh versi jaran goyang serta Doa Ayat .

Doa Mustajabdoa Mustajab Tag I Doamustajab2.com

Diterbitkan pada Monday, 16 May 2016 Pukul 4.59

Doamustajab2.com kali ini membahas tentang manfaat yang di dapat ketika seseorang berdoa. Di dalam kehidupan umat, doa adalah tumpuan hidup sehari-hari, maka tidak Panduan doa 1. GARIS PANDUAN TATACARA MEMBACA DOA DI MAJLIS-MAJLIS RASMI DAN SEPARUH RASMI KERAJAAN 1. TUJUAN Garis panduan ini disediakan sebagai panduan . I REALLY LIKE THIS LINKLike on FacebookTweet on TwitterPlus on Google Berikut beberapa Amalan-amalan Nisfu Sya’ban dan Keutaman Bulan Nisfu Sya’ban : 1. Shalat tsubutul iman 4 raka’at2 salam2. Puasa….

Asmaa Ul-husna Shafiqolbu

Diterbitkan pada Monday, 16 May 2016 Pukul 5.34

Ayat yang menggunakan “Al Asma’ul Husna’, antara lain sebagai berikut :. وَلِلّهِ الأَسْمَاء الْحُسْنَى فَادْعُوهُ .

Shalawat Nariyah Dan Keutamaan Shalawat

Diterbitkan pada Saturday, 14 May 2016 Pukul 19.49

Salah satu sholawat yangg mustajab yakni Sholawat Tafrijiyah Qurthubiyah/Sholawat Nariyah (Shalawat ini juga dibaca pada Rangkaian Bacaan Tawassul TQN PP Suryalaya).

Ruqyah Syar'i Dalam Islam

Diterbitkan pada Monday, 16 May 2016 Pukul 11.39

“Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang. Katakanlah: Aku berlindung kepada Rabb yang menguasai Shubuh, dari kejahatan makhluk-Nya, dan .

Fadilat Dan Kelebihan Asmaul Husna – 99 Nama Allah

Diterbitkan pada Sunday, 15 May 2016 Pukul 11.48

No. Nama. Arab. Maksud. 1. al-Rahman: الرحمن. Maha Pengasih: 2. al-Rahim: الرحيم. Maha Penyayang: 3. al-Malik: الملك. Maha Merajai/Memerintah: 4. al .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -