What's New?

Langkah Langkah Cara Membuat Hantaran Pernikahan

[ Info Lengkap ] Checklist Dan Senarai Persiapan Sebelum

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 23.16

Sebelum melansungkan majlis perkahwinan, sudah pasti banyak persiapan yang perlu dibuat supaya majlis nanti berjalan dengan lancar. Mungkin ada yang kurang arif .

Blog Pernikahan Wedding Planner Indonesia

Diterbitkan pada Tuesday, 17 May 2016 Pukul 19.59

Blog Pernikahan Wedding Planner. Dapatkan berbagai informasi menarik seputar persiapan pernikahan untuk mewujudkan my wedding dream..

Keunikan Adat Melayu Dalam Majlis Perkahwinan, Merisik

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 18.16

Keunikan Adat Melayu Dalam Majlis Perkahwinan, merisik, hantaran pertunangan di Johor contohnya banyak diselitkan elemen adat melayu tradisi seperti amalan melangkah Jutaan tahniah diucapkan kepada Azza Elite,34 tahun yang sudah pun bergelar isteri kepada Azlan Zulaily,25 tahun dengan 3 kali lafaz selepas solat Asar. Majlis.

Ujian Hiv Untuk Bakal Pengantin

Diterbitkan pada Thursday, 19 May 2016 Pukul 22.20

Tujuan ujian HIV sebelum perkahwinan bukan untuk menyekat sesuatu perkahwinan malah ia menolong untuk mengenalpasti risiko awal agar perancangan dapat dibuat oleh .

Cara Membungkus Kado Yang Unik Dan Istimewa

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 4.03

Cara Membungkus Kado Yang Unik Dan Istimewa - Hadiah yaitu sinyal cinta serta bentuk penghargaan yang didapatkan pada orang khusus di peristiwa khusus.Definisi. Secara sejarah, takrif-takrif tepat untuk "perkahwinan" berbeza-beza antara dan di dalam budaya-budaya: pemahaman moden menekankan kesahan hubungan seks .

(gambar)majlis Pernikahan Siti Saerah

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 8.42

-yang menjadi tanda tanya nie.. mana gambar akad nikah???? selalu nyer kalau nak rancang pernikahan mesti makan masa kan.. oleh itu si siti boleh free kan waktu kan .

Bits Best: Tutorial Cara Buat Bunga Tangan

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 15.09

Seperti yang dijanjikan oleh BB Bagaimana hendak membuat bunga tangan yang BB gunakan pada majlis persandingan BB Nah amik kauuuuu:D.

Azhaan Brothers Shop 8 Rahsia Sikap Wanita Yang Disukai

Diterbitkan pada Thursday, 19 May 2016 Pukul 21.37

1. Jika lelaki menyendiri dan menjauhkan diri, ketahuilah dia dalam keadaan tertekan. Boleh jadi ada tekanan di tempat kerjanya, boleh jadi oleh kereta yang .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -