Kumpulan Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda

Kumpulan Dongeng Basa Sunda: Selat Sunda Jeung...

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.33

Selat sunda Jeung Gunung Krakatau. Kacatur jaman baheula di Pulo Jawa Beulah kulon, aya hiji karajaan anu rajana Prabu Rakata. Sang Prabu gaduh dua putra. Anu cikal Raden Sundana anu bungsu Raden Topobrana.

Kumpulan Dongeng Basa Sunda: Cipeucang

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.52

Alus tah dongeng teh, jang. jig jeroan deui kamampuh teh supaya bisa ngadongeng leuwih alus. tuluy foto Cipamingkisna, deukeut ti cipeucang mah,atawa ti Pasirkupang, ulah make gambar laut ti internet. Supaya teu 

Kumpulan Dongeng Basa Sunda: Cai Laut Asin

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.37

Cai Laut Asin. Kacatur jaman baheula aya dua jalma adi lancek. Nu cikal ngarana Jana, ari nu bungsu Jani. Ki Jana ka asup jelema benghar, lega sawah lega kebon. Tapi koret, tara barang bere jeung tutulung. Tapi Ki Jani 

Kumpulan Dongeng Basa Sunda: Siluman

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.50

Punten ah bahasa sundana anu leres, ieu mah nu ngadamel sanes urang sunda lepat nyerat sanes kieu "cak beja" kedahna "ceuk beja" sareukseuk katingalina. pami tiasa editan deui seratana. BalasHapus. Karina Jelita 31 

Kuya Ngagandong Imahna

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.46

Halo, permisi, bagi yang mengelola blog ini, kata-katanya ada kesalahan. Tapi, saya berterimakasih bagi yang menulis/membuat dongeng ini, karena saya di sekolah ada pelajaran bahasa sunda & tugasnya untuk bercerita 

Kumpulan Dongeng Basa Sunda: Hayam...

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.39

Ti harita hayam jago teh tiap-tiap subuh kongkorongok sarta mun papanggih jeung titinggi sok langsung dipacok nepi ka paehna, males pati dumeh kungsi ngabobodo. Rincian dongeng: - Judulna : Hayam Kongkorongok 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda ( Si Kabayan Hayang...

Diterbitkan pada Sunday, 9 February 2014 Pukul 16.38

kumpulan dongeng bahasa sunda ( Si Kabayan Hayang Nyusu ). Posted by : ravi putra tama ruslan Minggu, 09 Februari 2014. SI KABAYAN HAYANG NYUSU. Nyi Iteung keur nyusuan anakna di enggon. Keur kitu torojol salakina, 

Kumpulan Dongeng Basa Sunda: Gagak Jadi Hideung

Diterbitkan pada Monday, 3 March 2003 Pukul 22.41

Kacariotakeun baheula dina hiji tempat aya oray naga keur nawu balong. Sungutna ngegel kana tangkal huni, buntutna dibrlitkeun kana pancuh tambakan beulah dieu. Awakna malang dina balong tea, tuluy di ayun keun 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X