Kumpulan Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda

Kumpulan Dongeng Basa Sunda: Gagak Jadi Hideung

Diterbitkan pada Monday, 3 March 2003 Pukul 22.41

Kacariotakeun baheula dina hiji tempat aya oray naga keur nawu balong. Sungutna ngegel kana tangkal huni, buntutna dibrlitkeun kana pancuh tambakan beulah dieu. Awakna malang dina balong tea, tuluy di ayun keun 

Kumpulan Dongeng Basa Sunda: Cai Laut Asin

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.37

Cai Laut Asin. Kacatur jaman baheula aya dua jalma adi lancek. Nu cikal ngarana Jana, ari nu bungsu Jani. Ki Jana ka asup jelema benghar, lega sawah lega kebon. Tapi koret, tara barang bere jeung tutulung. Tapi Ki Jani 

Contoh Dongeng Untuk Kelas 7 Smp

Diterbitkan pada Sunday, 17 August 2014 Pukul 13.11

bahasa sunda dongeng bahasa sunda Si … Bahan Ajar Hermayani Bahan Ajar bahasa Inggris Kelas VII SMP Bahan Ajar bahasa Inggris Kelas VII SMP … Posting kali ini khusus untuk siswa kelas 7 SMP mata pelajaran TIK-KOM. Mari simak soal berikut ini! 1. 40 Contoh Terbaik Narrative Text Fable bahasa inggris kumpulan contoh terbaik dongeng Binatang fable bahasa inggris … tingkat SMPMTs … mencari contoh Narrative Text fable untuk dipelajari …

Kuya Ngagandong Imahna

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.46

Eta papatah teh ku Kuya diturutkeun, saenggeus anggeus prak ditengkodkeun dina tonggongna, monyet anu memenerna. Nah ti haritamah imah sakadang Kuya teh sok dibabawa bae, digagandong. Rincian dongeng:

Kumpulan Dongeng Basa Sunda: Cipeucang

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.52

Alus tah dongeng teh, jang. jig jeroan deui kamampuh teh supaya bisa ngadongeng leuwih alus. tuluy foto Cipamingkisna, deukeut ti cipeucang mah,atawa ti Pasirkupang, ulah make gambar laut ti internet. Supaya teu 

Kumpulan Dongeng Basa Sunda: Selat Sunda Jeung...

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.33

Selat sunda Jeung Gunung Krakatau. Kacatur jaman baheula di Pulo Jawa Beulah kulon, aya hiji karajaan anu rajana Prabu Rakata. Sang Prabu gaduh dua putra. Anu cikal Raden Sundana anu bungsu Raden Topobrana.

Contoh Dongeng Lelucon 2010

Diterbitkan pada Sunday, 17 August 2014 Pukul 13.32

Belajar bahasa Inggris kumpulan Humor Terbaru … contoh buku. Bhs ingnya … Cewe Cowo 63 Dokter 59 dongeng sang kancil 28 … Tujuh humor alias lelucon basa sunda berikut ini dikutip dari buku … KARIKATUR KU 

Kumpulan Dongeng Basa Sunda: Hayam...

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.39

Ti harita hayam jago teh tiap-tiap subuh kongkorongok sarta mun papanggih jeung titinggi sok langsung dipacok nepi ka paehna, males pati dumeh kungsi ngabobodo. Rincian dongeng: - Judulna : Hayam Kongkorongok 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X