What's New?

Kenapa Saya Bermain Pes Selalu Keluar Sendiri

Dapur Tanpa Sempadan...: Biskut Dahlia...kenapa

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Pnut said pendapat peribadi saya selaku penggemar samprit tegar samprit ni kuih lama, jadi buat guna planta adalah lebih sedap berbanding guna butter-butter bagai, org dulu mana pakai butter2 ni.. serius, biskut lama camni .

Mengenal Playstation 4 Cara Menggunakan Untuk Pemula

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Gan..ps4 slim sy baru pake 3 minggu..suka mati sendiri pas dpake mainpadahal baru main 1 jam..cuma cabut kabel power trus pasang lagi udah bisa nyala lagi sih..tp g enak aja pas seru main belum nge save tetiba mati Kira2 .

Amalkan Selawat Tafrijiyah : Semoga Murah Rezeki

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Antara doa yang biasa kita minta setiap kali selepas mengerjakan solat ialah semoga kita dimurahkan rezeki.. Jadi pada kali ini, saya ingin berkongsikan satu lagi bacaan yang sesuai untuk dibaca supaya kita sentiasa dimurahkan .

Misteri Jiran Sebelah

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

[01/08, 17:52] Anwar Arsyad ?: 1.0 Aku merupakan seorang teruna yang akil lagi baligh berhijrah ke suatu tempat di hujung Pahang dengan harapan dapat mengubah nasib hidupku yang sebelum ni agak terumbang ambing oleh .

Free Download Game Pes 2013 Full Crack

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

PES 2013 Full Crack adalah salah satu games bola yang paling populer saat ini. Games ini sangat disukai oleh para gamers karena memang grafiknya yang sangat bagus dan cara permainan games ini yang hampir mendekati .

Nox App Player 6.0.0.0 Offline Installer ~ Software182

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

udah coba cek difirewall apa koneksi dari Nox App Player di blok atau engga ? coba juga bersihkan cache di Google PlayStore. Saya belom coba seluruhnya Emulator Nox App Player, kalau ada waktu saya coba Delete.

Dapur Tanpa Sempadan...: Roti Telur Jee....semua

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Kita dilahirkan bukan terus jadi bijak, terus pandai, apa2 kemahiran sekali pun kena dipelajari, mat sebenarnya tak layak nak tulis benda2 ni, sebab mat sendiri bukan lah seorang insan yang pandai. Benda2 yang mat tau tak sikit .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -