What's New?

Kecap Serepan Tina Basa Cina

Kecap Serepan Tina Basa Asing

Diterbitkan pada Sunday, 3 November 2013 Pukul 21.24

Serepan tina Basa Arabahir, akal, batal, gaib, hadiah, hajat, halal, hasil, iblis, kiblat, lahir, mahluk, ajaib, badan, darurat, hidayah, hakim, haram, hilap, ibadah, idin, jubah, kamus, kitab, lisan, makam, maksud, mupakat, pasal, 

Pilihan Kecap Jeung Istilah Dina Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 23 August 2014 Pukul 13.24

Kecap serepan mangrupa kandaga kecap sampeuran atawa pangaruh tina basa asing. Asupna atawa nyerepna kecap asing kana basa Sunda dibalukarkeun ku rupa-rupa hal. Kahiji, balukar campur gaul panyatur hiji basa 

Kata Serapan Arab-sunda

Diterbitkan pada Sunday, 3 November 2013 Pukul 6.42

Navigasi pos. Silabus Kuliah Gizi · Kecap Serepan tina Basa Asing. 4 thoughts on “KATA SERAPAN ARAB-SUNDA”. Laras. sangat membantu sekali blog ini, makasih agung. November 4, 2013 pada 8:13 am · Balas. Agung 

Mohon Doanya Kawanku Semua

Diterbitkan pada Sunday, 6 April 2014 Pukul 6.41

Kisi-Kisi-SMP-SMASMK-PLB-tahun-2014 April 5, 2014; Prosedur Pendaftaran PMDK Politeknik Negeri 2014-2015 April 5, 2014; INFO SNMPTN 2014 Januari 2, 2014; Kecap Serepan tina Basa Asing November 3, 2013 

Kecap Serepan

Diterbitkan pada Thursday, 15 January 2015 Pukul 19.23

Kecap-kecap basa Sunda nu mangrupa serepan tina basa Indonesia, diantarana: arus, obat bius, jabatan, jatah, mandiri, rumah sakit, ganjil, perkebunan, perairan, tabungan, persatuan, canggih, pertandingan, penjaga sakola, penyair, Tina basa séjén ogé loba, saperti tina basa Kawi, Cina, Portugis, Jepang, Inggris, Spanyol, jeung Prancis. Tapi jumlahna henteu loba cara nu asalna tina tilu basa tadi. 1. Serepan tina Basa Arab Asupna pangaruh basa Arab kana 

Ngeunaan Dina Basa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 15 November 2012 Pukul 16.27

Kecap Serepan tina Basa Asing Basa asing nu gedé pangaruhna kana basa Sunda ku cara ngabeungharkeun kosa kecapna nyaéta basa Arab, Walanda, jeung Sangsekerta. Tina basa séjén ogé loba, saperti tina basa Kawi, Cina, Portugis, 

Ngalanglang Alam Rusdi Jeung Misnem (12...

Diterbitkan pada Friday, 13 March 2015 Pukul 17.05

Kecap opnameu, sal jeung besuk mangrupa serepan tina basa Walanda. “opname”, “zaal”, jeung “bezoek”. Ka dieunakeun, loba ngaran kasakit anu asalna tina basa Indonésia, di antarana: darah tinggi, darah rendah, 

Silabus Kuliah Gizi

Diterbitkan pada Wednesday, 14 August 2013 Pukul 8.30

Kisi-Kisi-SMP-SMASMK-PLB-tahun-2014 April 5, 2014; Prosedur Pendaftaran PMDK Politeknik Negeri 2014-2015 April 5, 2014; INFO SNMPTN 2014 Januari 2, 2014; Kecap Serepan tina Basa Asing November 3, 2013 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -