What's New?

Kecap Serepan Tina Basa Cina

Mei 5, 2012

Diterbitkan pada Saturday, 5 May 2012 Pukul 12.24

Kisi-Kisi-SMP-SMASMK-PLB-tahun-2014 April 5, 2014; Prosedur Pendaftaran PMDK Politeknik Negeri 2014-2015 April 5, 2014; INFO SNMPTN 2014 Januari 2, 2014; Kecap Serepan tina Basa Asing November 3, 2013 

Ngeunaan Dina Basa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 15 November 2012 Pukul 16.27

Kecap Serepan tina Basa Asing Basa asing nu gedé pangaruhna kana basa Sunda ku cara ngabeungharkeun kosa kecapna nyaéta basa Arab, Walanda, jeung Sangsekerta. Tina basa séjén ogé loba, saperti tina basa Kawi, Cina, Portugis, 

Silabus Kuliah Gizi

Diterbitkan pada Wednesday, 14 August 2013 Pukul 8.30

Kisi-Kisi-SMP-SMASMK-PLB-tahun-2014 April 5, 2014; Prosedur Pendaftaran PMDK Politeknik Negeri 2014-2015 April 5, 2014; INFO SNMPTN 2014 Januari 2, 2014; Kecap Serepan tina Basa Asing November 3, 2013 

Tantan Hadiansyah: Kecap Serepan

Diterbitkan pada Thursday, 1 December 2011 Pukul 18.16

Kecap Serepan. a. Kecap Serepan tina Basa Indonesia Umumna urang Sunda téh nggunakeun dua basa (dwibahasawan) dina hirup kumbuh sapopoéna, nyaéta basa Sunda jeung basa Indonesia. Munasabah upama loba Tina basa séjén ogé loba, saperti tina basa Kawi, Cina, Portugis, Jepang, Inggris, Spanyol, jeung Prancis. Tapi jumlahna henteu loba cara nu asalna tina tilu basa tadi. 1. Serepan tina Basa Arab Asupna pangaruh basa Arab kana basa Sunda 

Pilihan Kecap Jeung Istilah Dina Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 23 August 2014 Pukul 13.24

Kecap serepan mangrupa kandaga kecap sampeuran atawa pangaruh tina basa asing. Asupna atawa nyerepna kecap asing kana basa Sunda dibalukarkeun ku rupa-rupa hal. Kahiji, balukar campur gaul panyatur hiji basa 

Ngalanglang Alam Rusdi Jeung Misnem (12...

Diterbitkan pada Friday, 13 March 2015 Pukul 17.05

Kecap opnameu, sal jeung besuk mangrupa serepan tina basa Walanda. “opname”, “zaal”, jeung “bezoek”. Ka dieunakeun, loba ngaran kasakit anu asalna tina basa Indonésia, di antarana: darah tinggi, darah rendah, 

Kata Serapan Arab-sunda

Diterbitkan pada Sunday, 3 November 2013 Pukul 6.42

Navigasi pos. Silabus Kuliah Gizi · Kecap Serepan tina Basa Asing. 4 thoughts on “KATA SERAPAN ARAB-SUNDA”. Laras. sangat membantu sekali blog ini, makasih agung. November 4, 2013 pada 8:13 am · Balas. Agung 

Kecap Serepan Tina Basa Asing

Diterbitkan pada Sunday, 3 November 2013 Pukul 21.24

Serepan tina Basa Arabahir, akal, batal, gaib, hadiah, hajat, halal, hasil, iblis, kiblat, lahir, mahluk, ajaib, badan, darurat, hidayah, hakim, haram, hilap, ibadah, idin, jubah, kamus, kitab, lisan, makam, maksud, mupakat, pasal, 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -