What's New?

Kecap Serepan Tina Basa Cina

Pilihan Kecap Jeung Istilah Dina Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 23 August 2014 Pukul 6.24

Kecap serepan mangrupa kandaga kecap sampeuran atawa pangaruh tina basa asing. Asupna atawa nyerepna kecap asing kana basa Sunda dibalukarkeun ku rupa-rupa hal. Kahiji, balukar campur gaul panyatur hiji basa 

Silabus Kuliah Gizi

Diterbitkan pada Wednesday, 14 August 2013 Pukul 1.30

Kisi-Kisi-SMP-SMASMK-PLB-tahun-2014 April 5, 2014; Prosedur Pendaftaran PMDK Politeknik Negeri 2014-2015 April 5, 2014; INFO SNMPTN 2014 Januari 2, 2014; Kecap Serepan tina Basa Asing November 3, 2013 

Tantan Hadiansyah: Kecap Serepan

Diterbitkan pada Thursday, 1 December 2011 Pukul 11.16

Kecap Serepan. a. Kecap Serepan tina Basa Indonesia Umumna urang Sunda téh nggunakeun dua basa (dwibahasawan) dina hirup kumbuh sapopoéna, nyaéta basa Sunda jeung basa Indonesia. Munasabah upama loba Tina basa séjén ogé loba, saperti tina basa Kawi, Cina, Portugis, Jepang, Inggris, Spanyol, jeung Prancis. Tapi jumlahna henteu loba cara nu asalna tina tilu basa tadi. 1. Serepan tina Basa Arab Asupna pangaruh basa Arab kana basa Sunda 

Info Snmptn 2014

Diterbitkan pada Thursday, 2 January 2014 Pukul 12.39

Navigasi pos. Kecap Serepan tina Basa Asing · Prosedur Pendaftaran PMDK Politeknik Negeri 2014-2015. Berikan Balasan Batalkan balasan. Tulis komentar di sini Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in 

Kecap Serepan Tina Basa Asing

Diterbitkan pada Sunday, 3 November 2013 Pukul 14.24

Serepan tina Basa Arabahir, akal, batal, gaib, hadiah, hajat, halal, hasil, iblis, kiblat, lahir, mahluk, ajaib, badan, darurat, hidayah, hakim, haram, hilap, ibadah, idin, jubah, kamus, kitab, lisan, makam, maksud, mupakat, pasal, 

Mei 5, 2012

Diterbitkan pada Saturday, 5 May 2012 Pukul 5.29

Mohon Doanya Kawanku Semua April 6, 2014; Kisi-Kisi-SMP-SMASMK-PLB-tahun-2014 April 5, 2014; Prosedur Pendaftaran PMDK Politeknik Negeri 2014-2015 April 5, 2014; INFO SNMPTN 2014 Januari 2, 2014; Kecap Serepan tina Basa Asing November 3, 2013; KATA SERAPAN ARAB-SUNDA November 3, 2013; Silabus Kuliah Gizi Agustus 14, 2013 Wabah kolera pertama di Bengal, dan dari sana menyebar ke India, Cina, Indonesia, dan Laut Kaspia.

Ngalanglang Alam Rusdi Jeung Misnem (12...

Diterbitkan pada Friday, 13 March 2015 Pukul 10.05

Kecap opnameu, sal jeung besuk mangrupa serepan tina basa Walanda. “opname”, “zaal”, jeung “bezoek”. Ka dieunakeun, loba ngaran kasakit anu asalna tina basa Indonésia, di antarana: darah tinggi, darah rendah, 

Prosedur Pendaftaran Pmdk Politeknik Negeri 2014-2015...

Diterbitkan pada Saturday, 5 April 2014 Pukul 10.30

Kisi-Kisi-SMP-SMASMK-PLB-tahun-2014 April 5, 2014; Prosedur Pendaftaran PMDK Politeknik Negeri 2014-2015 April 5, 2014; INFO SNMPTN 2014 Januari 2, 2014; Kecap Serepan tina Basa Asing November 3, 2013 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -