What's New?

Kecap Basa Sunda Serepan Belanda

Jaman Now

Diterbitkan pada Monday, 30 October 2017 Pukul 4.49

Babaturan nga-sms kieu: Jaman now mah kudu loba ngusap dada, Wa. Méméh mahabu jeung ramé nyebutkeun dua kecap: jaman jeung now, di masyarakat urang ogé kungsi ramé ku babasaan campuran saperti, mari k….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -