Komodo Tour Leisure in Komodo and flores island is a local tour operator base in Labuan Bajo Flores – Indonesia. Our main goal is to arrange the Great trip Komodo and Flores Island. we have friendly staff and the helpful Guide that would handle you during the trip with us. Our business has been running the last 10 years, and our primary focus to

What's New?

Kecap Basa Sunda Serepan Belanda

Jaman Now

Diterbitkan pada Monday, 30 October 2017 Pukul 4.49

Babaturan nga-sms kieu: Jaman now mah kudu loba ngusap dada, Wa. Méméh mahabu jeung ramé nyebutkeun dua kecap: jaman jeung now, di masyarakat urang ogé kungsi ramé ku babasaan campuran saperti, mari k….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -