What's New?

Jual Pistol Manik

Ujek And The Diary: Overseaaaaa...

Diterbitkan pada Saturday, 12 March 2011 Pukul 17.04

barang2 dia lebih kurang je,semua org kat situ jual.. ada la makanan2 ringan, pakaian2 skit, barang elektrik, mmg murah la kan nak compare dgn malaysia..mmg la xbranded, tp klu pakai cermat2 tahan la jugak kanawak teringin la mcm buku lima, pistol (bukan pistol betul ok, dia pakai peluru manik), bow and arrow, macam2 la..yg best tu, pistol dia siap ada silencer lagi tu..wahahaha. walaupun pakai manik, dia xmacam pistol manik tembak cicak yg biasa aku 

Malaysia Boleh !!: Nak Beli Airsoft, Aeg , Gbb Gun ??

Diterbitkan pada Monday, 23 November 2009 Pukul 13.44

Hi, i have a few airsoft blowback handgun wanna let go. . pistol manik tu airsoft la pandai. . Di mana ada jual Dan wesson revolver 8 inch punya pm saya kalau tahu di mana ada jual pistol dan wesson revolver 8 inch.

Malaysia Airsoft Centre: Springer Pistol

Diterbitkan pada Thursday, 10 January 2013 Pukul 14.32

Mengunakan peluru manik plastik - Mempunyai . bro.. tolong email kat saya jenis dan harga pistol yg available skrg. christopher_2209@yahoo.com . bos email saya harga untuk Glock (gambar pistol no.2) . serious buyer

Cuti-cuti Malaysia

Diterbitkan pada Thursday, 15 November 2012 Pukul 13.31

Tak apa… boleh masuk jalan kaki jer, sebab Wang Kelian ni di sempadan Perlis & Thailand.. ada macam2 barang2 kat sini.. harga pun murah2, especially comforter @ toto, kasut & mainan kanak2. senapang manik,pistol manik,pistol manik murah,kedai pistol manik,wang kelian,pistol manik untuk dijual,pistol cicak padang besar,pistol manik besi,pistol manik untuk dijual online,pistol wang kelian,pistul manik,senapang mainan untuk dijual,harga pistol manik 

Berterusterang: Rinduu Yoww~

Diterbitkan pada Saturday, 16 April 2011 Pukul 14.09

Kat sekolah ade salesman slalu datang jual buku cerita.Ari ni bagi list buku,esok mintak duit ngan mak nak beli -Selalu ada 'musim' kat skolah,waktu bola,musim bolapastu musim kereta remote control,pastu crush gear,beyblade ngan pistol manik sampai waktu periksa UPSR,kantoi dengan cikgu pasal bawak pistol manikhahawaktu tu memang tak hirau langsung pasal duitmenghabiskan duit aje kerja kita - Bila balik dari sekolah mesti beli JoJo tak pun 

Senapang Manik Dijual Online

Diterbitkan pada Saturday, 24 November 2012 Pukul 4.51

Kami menjual senapang manic pelbagai jenis secara online.sesiapa yang berminat boleh sms sy di 0193698225 atau fb syarikat kami iaitu ( Senapang manik ) kami hanya mencari rezeki yang halal bukan untuk menipu sesiapa. Ade gak jual kat facebook senapang ni, tp penjual tipu kastemer, dah bank in, barang tak dak, last last akaun facebook pun tutup, nama profil kat facebook, farish mazli, akaun maybank beliau guna, ada askarkat serawak kena tipu sampai 

Gua: Operasi Carilamat Komando..

Diterbitkan pada Thursday, 5 November 2009 Pukul 1.56

Siap dengan selaras Pump Gun dan pistol seakan Jenama Beretta yang penuh dengan peluru manik, aku menyorok di balik pintu dapur.. menanti penuh debaran setiap ayam yg masuk ke laman rumah aku..Pannggg..! tembakan pertama di lepaskan.. tepat kesasaran.. Sempat aku menjeling housemate aku yg seketol la..cicak berleluasa dah kat rumah aku..heh. November 17, 2009 at 12:50 AM · muhaimin said O.k Aku ble jual yg secondhand punya..mau ka?

Diarydailydeen: Obsess With Pistol Manik

Diterbitkan pada Wednesday, 3 February 2010 Pukul 14.14

NEED MORE NEED MOREso sesiapa yang ternampak atau ade pistol manik please jual kat Dean..money no hal..berape2 pun angkat..tapi tngok barang dulu..kalu pistol magnum biase 30rm mampos arh P/s : jumaat g 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -