Jual Pistol Manik

Pistol Hari Raya Ada Lagi!...

Diterbitkan pada Friday, 29 October 2010 Pukul 9.00

Pelurunya dijual dalam bentuk pek yang lebih kemas mengandungi 9 gelung peluru. Setiap gelung peluru hahahhahah besh2 dulu dok main pistol ni laskung ni main pistol manik je.lg beshlg sakit. 30 October, 2010.

Pistol Mainan Model Hx698a Spring

Diterbitkan pada Monday, 1 July 2013 Pukul 0.58

Sesiapa yang berminat bole email pistolmainanterbaik@gmail.com untuk maklumat lanjut (detail, gambar) atau tinggalkan no hp / email di ruang komen, anda akan di hubungi kemudian. Harga pistol = RM50 Peluru manik 

Malaysia Boleh !!: Nak Beli Airsoft, Aeg , Gbb Gun ??

Diterbitkan pada Monday, 23 November 2009 Pukul 20.44

Saya nak tolak airsoft gun glock 17 WeTactical saya. . pistol manik tu airsoft la pandai Delete . Di mana ada jual Dan wesson revolver 8 inch punya pm saya kalau tahu di mana ada jual pistol dan wesson revolver 8 inch.

Gua: Operasi Carilamat Komando..

Diterbitkan pada Thursday, 5 November 2009 Pukul 8.56

Siap dengan selaras Pump Gun dan pistol seakan Jenama Beretta yang penuh dengan peluru manik, aku menyorok di balik pintu dapur.. menanti penuh debaran setiap ayam yg masuk ke laman rumah aku..Pannggg..! tembakan pertama di lepaskan.. tepat kesasaran.. Sempat aku menjeling housemate aku yg seketol la..cicak berleluasa dah kat rumah aku..heh. November 17, 2009 at 12:50 AM · muhaimin said O.k Aku ble jual yg secondhand punya..mau ka?

10 Pistol Terbaik Dunia

Diterbitkan pada Monday, 1 June 2009 Pukul 15.53

Abad ke-18. Pada abad ke-15 pistol bererti sebuah pisau kecil yang boleh disembunyikan di dalam pakaian. bro,pistol ni de jual kaa kat msia? aku nk beli laa..haha. zuls last yang no 4 tu cam pistol manik lah.. ahaha.

Ujek And The Diary: Overseaaaaa...

Diterbitkan pada Sunday, 13 March 2011 Pukul 0.04

Barang2 dia lebih kurang je,semua kat situ jual.. ada la makanan2 ringan, pakaian2 skit, barang elektrik, mmg murah la kan nakpare dgn malaysia..mmg la xbranded, tp klu pakai cermat2 tahan la jugak kanawak teringin la mcm buku lima, pistol (bukan pistol betul ok, dia pakai peluru manik), bow and arrow, macam2 la..yg best tu, pistol dia siap ada silencer lagi tu..wahahaha. walaupun pakai manik, dia xmacam pistol manik tembak cicak yg biasa aku 

Senapang Manik Dijual Online

Diterbitkan pada Saturday, 24 November 2012 Pukul 11.51

Ade gak jual kat facebook senapang ni, tp penjual tipu kastemer, dah bank in, barang tak dak, last last akaun facebook pun tutup, nama profil kat facebook, farish mazli, akaun maybank beliau guna, ada askarkat serawak 

Jual Pistol Malaysia: Jual Pistol Angin Malaysia

Diterbitkan pada Tuesday, 9 April 2013 Pukul 6.50

jual pistol Angin Malaysia. SIG SAUER P226 Made in Taiwan Airsoft gun. With Marking (Laser Marking) -Full Metal -Color: BLACK -System: Gas Blow Back -Built Material: ABS -Length:196mm -Magazine: 12 Rounds

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X