What's New?

Dongeng Bahasa Jawa Kancil Lan Macan

Dongeng Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Friday, 17 November 2017 Pukul 1.54

DONGENG BAHASA JAWA KANCIL KARO MACAN Sawijinig dina kancil lagi ngenam pikir ing pucuk gumuk. Dumadakan ana wedhus kang nyedhaki kanthi ambekan ngos-ngosan.Dongeng Bahasa Jawa => Kancil dan Merak: , wulu-wulumu kaya ngono, wulune Macan, wulune Gajah, lan sato kewan liyane ora ana sing padha!”..

Nglukika Basa: Fabel Versi Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Wednesday, 22 November 2017 Pukul 11.42

Fabel Versi Bahasa Jawa Kancil sing rumangsa luwih pinter lan cepet mlayune nuruti omonge Bulus. Macan lan Singa ngetokake getih sing akeh banget..

Dongeng Basa Jawa (kancil Lan Merak)

Diterbitkan pada Monday, 13 November 2017 Pukul 20.35

Dongeng Bahasa Jawa => Kancil wulu-wulumu kaya ngono, wulune Macan, wulune Gajah, lan Sobat sedang membaca artikel tentang Dongeng Basa Jawa .

Wong Jowo: Dongeng Basa Jawa (kancil Lan Merak)

Diterbitkan pada Thursday, 16 November 2017 Pukul 16.43

Dongeng Bahasa Jawa => Kancil dan Merak: Wulu-wuluku kaya ngene, wulu-wulumu kaya ngono, wulune Macan, wulune Gajah, lan sato kewan liyane ora ana sing padha!”..

Dongeng Macan Lan Sapi, Revisi

Diterbitkan pada Monday, 27 November 2017 Pukul 1.49

Dongeng Macan lan Sapi, Revisi cahyani nifta. 01 - Sang Kancil Dan Kerbau - Duration: 19:52. Upin dan Ipin Bahasa Jawa - Duration: .

Dongeng Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Sunday, 26 November 2017 Pukul 14.36

Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Lan Baya dHE Ka Basa Jawa. Kancil wis bisa ngapusi macan ing jenang dodol karo sabuk. Mula anggone lumayu sipat kuping.Dongeng Bahasa Jawa okelah langsung saja untuk mambaca Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Lan wulu-wulumu kaya ngono, wulune Macan, wulune Gajah, lan .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -