What's New?

Contoh Akad Nikah Dengan Bahasa Sunda

Pangjajap Acara Dina Raraga Akad Nikah

Diterbitkan pada Tuesday, 25 June 2013 Pukul 11.34

PANGJAJAP ACARA DINA RARAGA AKAD NIKAH (BAHASA SUNDA). Assalaamu'alaikum wr. Wb. Alhamdulillahilladzi ahalannikah waharromassyifah….dst. Para bapa anu garandang anu sami lenggah ! Para ibu anu 

Contoh Pidato Sunda Pentingna Ngajaga Kabersihan...

Diterbitkan pada Tuesday, 13 January 2015 Pukul 2.02

CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN Ku : Alimudin, S.Pd.I Assalam… Read More.

Contoh Sambutan Bahasa Sunda Panampian Calon...

Diterbitkan pada Tuesday, 13 January 2015 Pukul 2.12

Panampian Calon Panganten Pameget Ku Alimudin S.Pd.i. Asalamu'alaikum Wr. Wb. Bismillah, alhamdulillah, lahaula wala quwwata illa billaah, Sabada simkuring ngahaturkeun salam ka sugri nu hadir, rohmat sareng 

Contoh Teks Mc Nikah Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 16 November 2012 Pukul 14.12

Menjadi seorang MC membutuhkan keahlian khusus terutama dalam hal berbicara merangkai kata-kata. Terlebih acara tersebut dibawakan dalam bahasa daerah yang tentunya berbeda dengan bahasa Indonesia. Dalam 

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 14.59

(tempat panganten istri ), saur basa pujangga mah, jauh dijugjug anggang diteang, ngaleut ngeungkeuy ngabandaleut, matak reuwas nu kasumpingan, sim kuring, minangka nangtung sambung laku, letah sambung carita, ti kulawarga Bapa .

Contoh Teks Mc Pernikahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 18.49

Alhamdulillah wa sukrulillah kalawan rido gusti anu maha welas tur nu maha asih, oge pangdu'a ti sadayana, akad nikah parantos engse kalayan lancar, mugia dua insan nu nembe resmi ngajadi tiasa sarendeuk saigel, 

Conto Panata Acara Bahasa Sunda Serah Terima Akad Nikah...

Diterbitkan pada Tuesday, 13 January 2015 Pukul 2.10

CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN Ku : Alimudin, S.Pd.I Assalamuallaikum. Wr. Wb. Bismillaah Alhamdulillah, washolatu wassalaamu ala rasulillah, muhammadin wa'ala 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Pentingna Ngajaga Kasehatan

Diterbitkan pada Saturday, 7 February 2015 Pukul 13.38

Contoh Pidato Bahasa Sunda Pentingna Ngajaga Kasehatan Assalamualaikum Wr. Wb Wilujeng Enjing Sadayana. Ibu Guru nu dipihormat sareng sadaya rerencangan, siswa kelas IV nu dipikacinta. Langkung ti payun 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -