What's New?

Contoh Akad Nikah Dengan Bahasa Sunda

Contoh Sambutan Bahasa Sunda Masrahkeun Calon...

Diterbitkan pada Monday, 12 January 2015 Pukul 19.11

Dulur-dulur anu sami kumpul, sanak baraya nu pada aya, sepuh anom jaler istri, kalayan asmana sepuh miwah kulawargina cep.Tipayun mugi sih panghaksami, reh sim kuring saabringan, cunduk rusuh datang geura, 

Contoh Pidato Sunda Pentingna Ngajaga Kabersihan...

Diterbitkan pada Monday, 12 January 2015 Pukul 19.02

Contoh Pidato Sunda Pentingna Ngajaga Kabersihan. Manfaat, Tujuan, Privacy Policy, Disclaimer. Home » Pidato Bahasa Sunda » Contoh Pidato Sunda Pentingna Ngajaga Kabersihan. Senin, 12 Januari 2015 Pidato Bahasa Sunda 

Pangjajap Acara Dina Raraga Akad Nikah...

Diterbitkan pada Tuesday, 25 June 2013 Pukul 4.34

PANGJAJAP ACARA DINA RARAGA AKAD NIKAH (BAHASA SUNDA). Assalaamu'alaikum wr. Wb. Alhamdulillahilladzi ahalannikah waharromassyifah….dst. Para bapa anu garandang anu sami lenggah ! Para ibu anu 

Contoh Teks Mc Pernikahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 11.49

Alhamdulillah wa sukrulillah kalawan rido gusti anu maha welas tur nu maha asih, oge pangdu'a ti sadayana, akad nikah parantos engse kalayan lancar, mugia dua insan nu nembe resmi ngajadi tiasa sarendeuk saigel, 

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 7.59

(tempat panganten istri ), saur basa pujangga mah, jauh dijugjug anggang diteang, ngaleut ngeungkeuy ngabandaleut, matak reuwas nu kasumpingan, sim kuring, minangka nangtung sambung laku, letah sambung carita, ti kulawarga Bapa .

Conto Panata Acara Bahasa Sunda Serah Terima Akad Nikah...

Diterbitkan pada Monday, 12 January 2015 Pukul 19.10

CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN Ku : Alimudin, S.Pd.I Assalamuallaikum. Wr. Wb. Bismillaah Alhamdulillah, washolatu wassalaamu ala rasulillah, muhammadin wa'ala 

Teks Pembawa Acara (mc) Resepsi Pernikahan Bahasa...

Diterbitkan pada Tuesday, 20 November 2012 Pukul 3.24

Teks kali ini merupakan acara pernikahan secara umum, anda bisa menyesuaikannya dengan tradisi acara pernikahan di daerah anda. Berikut adalah contoh teks pembawa acara resepsi pernikahan dalam bahasa sunda. BUBUKA

Contoh Pidato Bahasa Sunda Pentingna Ngajaga Kasehatan

Diterbitkan pada Saturday, 7 February 2015 Pukul 6.38

Contoh Pidato Bahasa Sunda Pentingna Ngajaga Kasehatan Assalamualaikum Wr. Wb Wilujeng Enjing Sadayana. Ibu Guru nu dipihormat sareng sadaya rerencangan, siswa kelas IV nu dipikacinta. Langkung ti payun 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -