What's New?

Beli Alatan Memanah

Plosojenar Kampung Robin Hood

Diterbitkan pada Friday, 18 July 2014 Pukul 3.59

Kendala muncul ketika Sardju awal-awal melatih karena minimnya peralatan memanah. Toh ada, harganya Hadiah dari kejuaraan yang mereka ikuti dapat digunakan membeli peralatan panahan,'' paparnya. Kendati uang 

Membuat Panah Sederhana Untuk Mainan Balita

Diterbitkan pada Wednesday, 26 November 2014 Pukul 10.24

Saya berpikir siapa tahu ada di antara ayah-ayah lainnya yang bermaksud mengajarkan memanah kepada anaknya. Kalo beli peralatan yang bagus kan mahal maka gak ada salahnya kita menggunakan bahan yang murah 

Memanah Dan Undang-undang

Diterbitkan pada Monday, 20 May 2013 Pukul 21.21

Busur dan anak panah diklasifikasikan sebagai peralatan sukan dan tidak memerlukan apa-apa permit atau lesen dari pihak berkuasa; untuk memiliki atau menggunakannya. Tidak ada pengkelasan khusus dari sudut ini yang membezakan antara busur . undang2 ngara kta?,,. Reply. Arramy says: February 17, 2015 at 12:48 pm. Terdapat banyak penjual peralatan memanah tempatan, namun membeli dari luar negara adalah tidak salah dari segi undang-undang.

Memanah Olimpik 2012 : Pemanah Wanita Indonesia...

Diterbitkan pada Thursday, 2 August 2012 Pukul 14.57

Bro akan mula kumpul duit untuk beli alatan memanah dan akan mula memanah seperti zaman memuda dulu. Walaupun sekarang dah tua, tapi masih ada member yang sudi join sama. Member bro zaman memanah dulu 

Bengkel Memanah Sbp Kebangsaan 2012

Diterbitkan pada Monday, 19 November 2012 Pukul 23.46

Masa ondaway dari bilik kat tingkat 5 ke hall room tuh, sume orang sekeliling usya kami bawak alatan memanah. Aku lupa cg osman ade pesan suruh beli benang masa shopping tadi.ha, nasib baik SESERI ade beli.

Memanah La Pulak Brader..

Diterbitkan pada Tuesday, 10 September 2013 Pukul 17.43

menteri pulak.. kembali kepada criter asal.. jadi untuk mereal lah lu brader merealisasikan hasrat memanah tersebut maka sayugia dinyatakan di sini, aku telah membeli seset satu set alatan memanah.. jeng jeng jeng.

Me Love Archery

Diterbitkan pada Wednesday, 8 January 2014 Pukul 15.53

Mase tuh, kat JESS ( SMK Jalan Empat Bndr Bru Bangi) cikgu yazid bukak kelab memanah. Cikgu kata, alatan kena beli sendiri. Kne kuar belanja dalam Rm1500. Tapi cikgu kata, pelajar form 3 tak digalakkan beli lah. Sebab 

Kat Mana Nak Beli Peralatan Memanah

Diterbitkan pada Saturday, 17 March 2012 Pukul 10.01

Ask/Help Kat mana nak beli peralatan memanah Santai, Others.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.