What's New?

Beli Alatan Memanah

-:: Lovelyshafa ::-: Stars Archery Berjaya Times Square L...

Diterbitkan pada Sunday, 3 July 2011 Pukul 14.23

Tak puas tapi ok kot sebab pagi ni lengan kiri sakit sikit sebab lama tak memanah. haha~ Patutnya kena selalu main sebab perlukan kekuatan tangan juga kalau tak, tangan akan menggigil time nak tarik panah tu. Tu yang lepas . Jika saudara saudari mempunyai busur dan panah sendiri saudara saudari boleh bawa dan gunakan di gelanggang kami. bagi mereka yg baru ingin mencuba kami juga menyediakan sewaan peralatan memanah dengan harga RM10.

Memanah Dan Undang-undang

Diterbitkan pada Monday, 20 May 2013 Pukul 21.21

Busur dan anak panah diklasifikasikan sebagai peralatan sukan dan tidak memerlukan apa-apa permit atau lesen dari pihak berkuasa; untuk memiliki atau menggunakannya. Tidak ada pengkelasan khusus dari sudut . salam sejahtera tuan,. saya nak tanya, saya minat sukan memanah. saya hendak membeli crossbow secara online dan adakah crossbow saya lepas pos kastam? bolehkah tuan senaraikan kedai crossbow and compound bow kat malaysia? Reply.

Kamakura High School: Chapter 3

Diterbitkan pada Saturday, 31 July 2010 Pukul 0.33

Ayumu : Kamu mau gak nemenin aku beli peralatan memanah ?? Take : Alat memanah ?? untuk apa, Ayumu-chan ?? Ayumu : Aku kan ikut Club Pemanah !! Take : Owh. Baiklah !! Ayumu : Sepulang sekolah di depan pintu 

Jom Gapai Redha Allah :)

Diterbitkan pada Friday, 27 September 2013 Pukul 15.19

Assalamualaikum, Nampak gambar kat atas nih? hehe alhamdulillah dapat gak rezeki beli peralatan memanah InsyaAllah nanti dapatlah kita berlatih sesama. kan2 :) Jom sapa yang berminat, masuk sekali kelab memanah 

Memanah Olimpik 2012 : Pemanah Wanita Indonesia Tunjuk

Diterbitkan pada Thursday, 2 August 2012 Pukul 14.57

Bro akan mula kumpul duit untuk beli alatan memanah dan akan mula memanah seperti zaman memuda dulu. Walaupun sekarang dah tua, tapi masih ada member yang sudi join sama. Member bro zaman memanah dulu 

Azharjaafar313: Memanah La Pulak Brader..

Diterbitkan pada Tuesday, 10 September 2013 Pukul 17.43

menteri pulak.. kembali kepada criter asal.. jadi untuk mereal lah lu brader merealisasikan hasrat memanah tersebut maka sayugia dinyatakan di sini, aku telah membeli seset satu set alatan memanah.. jeng jeng jeng.

Kepiting Merah: Ekstrakulikuler Untuk Mahasiswa S2

Diterbitkan pada Friday, 19 October 2012 Pukul 23.35

anak panah, dan bagaimana mengetahui ukuran peralatan yang pas untuk saya. tidak lupa dia berbagai tips, katanya, jangan beli peralatan memanah di Inggris, kualitasnya kurang begitu bagus. kalau mau yang bagus, 

Ask/help Kat Mana Nak Beli Peralatan Memanah

Diterbitkan pada Saturday, 17 March 2012 Pukul 10.01

Ask/Help Kat mana nak beli peralatan memanah Santai, Others.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -