What's New?

Beli Alatan Memanah

My Day My Life: Memanah Itu Sukan Sunnah Yang Menarik

Diterbitkan pada Sunday, 1 September 2013 Pukul 10.39

Boleh cari di FB, Kelab Memanah Kajang (Archery Kajang), insyaAllah yurannya amat berpatutan dan harga alatan memanah boleh dirunding berdasarkan kemampuan dan kehendak anda. :). Memanah ini membantu kita 

Membuat Panah Sederhana Untuk Mainan Balita

Diterbitkan pada Wednesday, 26 November 2014 Pukul 10.24

Saya berpikir siapa tahu ada di antara ayah-ayah lainnya yang bermaksud mengajarkan memanah kepada anaknya. Kalo beli peralatan yang bagus kan mahal maka gak ada salahnya kita menggunakan bahan yang murah 

New Folder: Me Love Archery :)

Diterbitkan pada Wednesday, 8 January 2014 Pukul 15.53

Mase tuh, kat JESS ( SMK Jalan Empat Bndr Bru Bangi) cikgu yazid bukak kelab memanah. Cikgu kata, alatan kena beli sendiri. Kne kuar belanja dalam Rm1500. Tapi cikgu kata, pelajar form 3 tak digalakkan beli lah. Sebab 

Azharjaafar313: Memanah La Pulak Brader..

Diterbitkan pada Tuesday, 10 September 2013 Pukul 17.43

menteri pulak.. kembali kepada criter asal.. jadi untuk mereal lah lu brader merealisasikan hasrat memanah tersebut maka sayugia dinyatakan di sini, aku telah membeli seset satu set alatan memanah.. jeng jeng jeng.

Memanah Dan Undang-undang

Diterbitkan pada Monday, 20 May 2013 Pukul 21.21

Busur dan anak panah diklasifikasikan sebagai peralatan sukan dan tidak memerlukan apa-apa permit atau lesen dari pihak berkuasa; untuk memiliki atau menggunakannya. Tidak ada pengkelasan khusus dari sudut . salam sejahtera tuan,. saya nak tanya, saya minat sukan memanah. saya hendak membeli crossbow secara online dan adakah crossbow saya lepas pos kastam? bolehkah tuan senaraikan kedai crossbow and compound bow kat malaysia? Reply.

Memanah Olimpik 2012 : Pemanah Wanita Indonesia Tunjuk

Diterbitkan pada Thursday, 2 August 2012 Pukul 14.57

Bro akan mula kumpul duit untuk beli alatan memanah dan akan mula memanah seperti zaman memuda dulu. Walaupun sekarang dah tua, tapi masih ada member yang sudi join sama. Member bro zaman memanah dulu 

Kepiting Merah: Ekstrakulikuler Untuk Mahasiswa S2

Diterbitkan pada Friday, 19 October 2012 Pukul 23.35

anak panah, dan bagaimana mengetahui ukuran peralatan yang pas untuk saya. tidak lupa dia berbagai tips, katanya, jangan beli peralatan memanah di Inggris, kualitasnya kurang begitu bagus. kalau mau yang bagus, 

Ask/help Kat Mana Nak Beli Peralatan Memanah

Diterbitkan pada Saturday, 17 March 2012 Pukul 10.01

Ask/Help Kat mana nak beli peralatan memanah Santai, Others.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -