Beli Alatan Memanah

New Folder: Me Love Archery :)

Diterbitkan pada Wednesday, 8 January 2014 Pukul 15.53

Mase tuh, kat JESS ( SMK Jalan Empat Bndr Bru Bangi) cikgu yazid bukak kelab memanah. Cikgu kata, alatan kena beli sendiri. Kne kuar belanja dalam Rm1500. Tapi cikgu kata, pelajar form 3 tak digalakkan beli lah. Sebab 

Memanah Olimpik 2012 : Pemanah Wanita Indonesia Tunjuk

Diterbitkan pada Thursday, 2 August 2012 Pukul 14.57

Bro akan mula kumpul duit untuk beli alatan memanah dan akan mula memanah seperti zaman memuda dulu. Walaupun sekarang dah tua, tapi masih ada member yang sudi join sama. Member bro zaman memanah dulu 

Macam2 Vs Bagai2: My Archery Story

Diterbitkan pada Sunday, 5 January 2014 Pukul 22.50

Masuk sem 3, saya masih tak tinggal memanah. Kebetulan la pulak ada sorang kawan ni memang beli peralatan memanah sendiri, saya pun join la dia memanah waktu petang bila saya free. At that time, just two of us.

Ask/help Kat Mana Nak Beli Peralatan Memanah

Diterbitkan pada Saturday, 17 March 2012 Pukul 10.01

Ask/Help Kat mana nak beli peralatan memanah Santai, Others.

Kepiting Rebus: Ekstrakulikuler Untuk Mahasiswa S2

Diterbitkan pada Friday, 19 October 2012 Pukul 23.35

Anak panah, dan bagaimana mengetahui ukuran peralatan yang pas untuk saya. tidak lupa dia berbagai tips, katanya, jangan beli peralatan memanah di Inggris, kualitasnya kurang begitu bagus. kalau mau yang bagus, 

Model 80-an: Sekolah Berasrama Penuh Untuk Anak...

Diterbitkan pada Tuesday, 30 October 2012 Pukul 11.15

Baru-baru ni Hafiiz menyuarakan hasrat hati untuk meminjam wang saya sebanyak rm600. Nak beli alatan memanah katanya. Alhamdulillah semenjak anak-anak sekolah berasrama mereka mula aktif bersukan. Imran pula 

Azharjaafar313: Memanah La Pulak Brader..

Diterbitkan pada Tuesday, 10 September 2013 Pukul 17.43

Menteri pulak.. kembali kepada criter asal.. jadi untuk mereal lah lu brader merealisasikan hasrat memanah tersebut maka sayugia dinyatakan di sini, aku telah membeli seset satu set alatan memanah.. jeng jeng jeng.

Jom Gapai Redha Allah :)

Diterbitkan pada Friday, 27 September 2013 Pukul 15.19

Assalamualaikum, Nampak gambar kat atas nih? hehe alhamdulillah dapat gak rezeki beli peralatan memanah InsyaAllah nanti dapatlah kita berlatih sesama. kan2 :) Jom sapa yang berminat, masuk sekali kelab memanah 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X