What's New?

Beli Alatan Memanah

Memanah Olimpik 2012 : Pemanah Wanita Indonesia Tunjuk

Diterbitkan pada Thursday, 2 August 2012 Pukul 7.57

Bro akan mula kumpul duit untuk beli alatan memanah dan akan mula memanah seperti zaman memuda dulu. Walaupun sekarang dah tua, tapi masih ada member yang sudi join sama. Member bro zaman memanah dulu 

Ask/help Kat Mana Nak Beli Peralatan Memanah

Diterbitkan pada Saturday, 17 March 2012 Pukul 3.01

Ask/Help Kat mana nak beli peralatan memanah Santai, Others.

-:: Lovelyshafa ::-: Stars Archery Berjaya Times Square L...

Diterbitkan pada Sunday, 3 July 2011 Pukul 7.23

Tak puas tapi ok kot sebab pagi ni lengan kiri sakit sikit sebab lama tak memanah. haha~ Patutnya kena selalu main sebab perlukan kekuatan tangan juga kalau tak, tangan akan menggigil time nak tarik panah tu. Tu yang lepas . Jika saudara saudari mempunyai busur dan panah sendiri saudara saudari boleh bawa dan gunakan di gelanggang kami. bagi mereka yg baru ingin mencuba kami juga menyediakan sewaan peralatan memanah dengan harga RM10.

My Day My Life: Memanah Itu Sukan Sunnah Yang Menarik

Diterbitkan pada Sunday, 1 September 2013 Pukul 3.39

Boleh cari di FB, Kelab Memanah Kajang (Archery Kajang), insyaAllah yurannya amat berpatutan dan harga alatan memanah boleh dirunding berdasarkan kemampuan dan kehendak anda. :). Memanah ini membantu kita bukan sahaja fokus untuk menembak dengan tepat . saya nak beli busur murah..dewasa nak main panah kat kebun saja.berapa harga busur dan panah.yg berpatutan. 28 Jun 2015 4:09 PTG · Belidiskaun berkata Tanpa Nama: Saya tak pasti 

Memanah Dan Undang-undang

Diterbitkan pada Monday, 20 May 2013 Pukul 14.21

Busur dan anak panah diklasifikasikan sebagai peralatan sukan dan tidak memerlukan apa-apa permit atau lesen dari pihak berkuasa; untuk memiliki atau menggunakannya. Tidak ada pengkelasan khusus dari sudut . salam sejahtera tuan,. saya nak tanya, saya minat sukan memanah. saya hendak membeli crossbow secara online dan adakah crossbow saya lepas pos kastam? bolehkah tuan senaraikan kedai crossbow and compound bow kat malaysia? Reply.

Jom Gapai Redha Allah :)

Diterbitkan pada Friday, 27 September 2013 Pukul 8.19

Assalamualaikum, Nampak gambar kat atas nih? hehe alhamdulillah dapat gak rezeki beli peralatan memanah InsyaAllah nanti dapatlah kita berlatih sesama. kan2 :) Jom sapa yang berminat, masuk sekali kelab memanah 

Kepiting Merah: Ekstrakulikuler Untuk Mahasiswa S2

Diterbitkan pada Friday, 19 October 2012 Pukul 16.35

anak panah, dan bagaimana mengetahui ukuran peralatan yang pas untuk saya. tidak lupa dia berbagai tips, katanya, jangan beli peralatan memanah di Inggris, kualitasnya kurang begitu bagus. kalau mau yang bagus, 

Azharjaafar313: Memanah La Pulak Brader..

Diterbitkan pada Tuesday, 10 September 2013 Pukul 10.43

menteri pulak.. kembali kepada criter asal.. jadi untuk mereal lah lu brader merealisasikan hasrat memanah tersebut maka sayugia dinyatakan di sini, aku telah membeli seset satu set alatan memanah.. jeng jeng jeng.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -