Beli Alatan Memanah

Ask/help Kat Mana Nak Beli Peralatan Memanah

Diterbitkan pada Saturday, 17 March 2012 Pukul 10.01

Ask/Help Kat mana nak beli peralatan memanah Santai, Others.

Kamakura High School: Chapter 3

Diterbitkan pada Saturday, 31 July 2010 Pukul 0.33

Ayumu : Kamu mau gak nemenin aku beli peralatan memanah ?? Take : Alat memanah ?? untuk apa, Ayumu-chan ?? Ayumu : Aku kan ikut Club Pemanah !! Take : Owh. Baiklah !! Ayumu : Sepulang sekolah di depan pintu 

Kepiting Rebus: Ekstrakulikuler Untuk Mahasiswa S2

Diterbitkan pada Friday, 19 October 2012 Pukul 23.35

Anak panah, dan bagaimana mengetahui ukuran peralatan yang pas untuk saya. tidak lupa dia berbagai tips, katanya, jangan beli peralatan memanah di Inggris, kualitasnya kurang begitu bagus. kalau mau yang bagus, 

Mengasaskan Pasukan Memanah Sepintar

Diterbitkan pada Sunday, 1 March 2009 Pukul 15.06

Peralatan? Ini cabaran besar. Sekolah baru. Tiada peruntukan. Lagipun sanggupkah pengetua membenarkan menggunakan peruntukan PJK atau Koku untuk membeli peralatan memanah? Tapi bila minat sudah ada, jalan 

Macam2 Vs Bagai2: My Archery Story

Diterbitkan pada Sunday, 5 January 2014 Pukul 22.50

Masuk sem 3, saya masih tak tinggal memanah. Kebetulan la pulak ada sorang kawan ni memang beli peralatan memanah sendiri, saya pun join la dia memanah waktu petang bila saya free. At that time, just two of us.

Azharjaafar313: Memanah La Pulak Brader..

Diterbitkan pada Tuesday, 10 September 2013 Pukul 17.43

Menteri pulak.. kembali kepada criter asal.. jadi untuk mereal lah lu brader merealisasikan hasrat memanah tersebut maka sayugia dinyatakan di sini, aku telah membeli seset satu set alatan memanah.. jeng jeng jeng.

Memanah Olimpik 2012 : Pemanah Wanita Indonesia Tunjuk

Diterbitkan pada Thursday, 2 August 2012 Pukul 14.57

Bro akan mula kumpul duit untuk beli alatan memanah dan akan mula memanah seperti zaman memuda dulu. Walaupun sekarang dah tua, tapi masih ada member yang sudi join sama. Member bro zaman memanah dulu 

New Folder: Me Love Archery :)

Diterbitkan pada Wednesday, 8 January 2014 Pukul 15.53

Mase tuh, kat JESS ( SMK Jalan Empat Bndr Bru Bangi) cikgu yazid bukak kelab memanah. Cikgu kata, alatan kena beli sendiri. Kne kuar belanja dalam Rm1500. Tapi cikgu kata, pelajar form 3 tak digalakkan beli lah. Sebab 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X